Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Asociația Stea: Flash- mob pentru copiii străzi

flash mob asociatia stea (25)Copiii și tinerii care frecventează Centrul de Zi al Asociației Stea dar și voluntarii asociației au desfășurat astăzi o acțiune de promovare a redirecţionării a 2% din impozitul pe venit . Flash-mob-ul s-a desfășurat în pasajul pietonal Corneliu Coposu și a avut ca scop sensibilizarea contribuabililor pentru a direcţiona 2% din impozitul pe venit în vederea sprijinirii incluziunii sociale a copiilor şi tinerilor din Satu Mare aflaţi în dificultate.

Tinerii au transmis publicului sătmărean mesajul acestei acțiuni prin dans, pregătind o coregrafie specială, fiecare purtând câte un tricou pe care erau inscripționate cuvintele, Solidaritate, Toleranță, Empatie și Altruism.

Încurajăm sătmărenii să folosească acest mecanism pentru că nu costă nimic, sunt 2% din impozit care dacă persoana nu se hotărăște să îl direcționeze spre o organizație neguvernamentală vor merge la stat. De asemenea, îi sfătuim pe sătmăreni să folosească acest mecanism pentru a duce acei 2% din venit pentru comunitatea sătmăreană, sunt numeroase organizații neguvernamentale în Satu Mare care realizează programe deosebite cu copii, cu tineri și adulți aflați în nevoie. Haideți să investim acești bani pentru a sprijini integrarea socială a persoanelor care au nevoie de noi”, a declarat președinta Asociației Stea, Cristina Bala.

Evenimentul a fost realizat de Asociația STEA în cadrul campaniei de promovare a redirecţionării a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de facilitare a accesului la educaţie şi de sprijinire a incluziunii sociale a copiilor și tinerilor aflați în dificultate, campania desfăşurându-se până în 25 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.