Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

”Youth Leadership Program”, proiect lansat de Toastmasters Satu Mare

images (8)Youth Leadership Program începe miercuri, 25 februarie 2015, constă în 8 workshopuri plus un workshop final sub forma unui mini-eveniment pe care elevii îl vor organiza şi în care vor arăta ce au învăţat în tot acest timp.

Sesiunile au loc o dată pe săptămână şi curpind activităţi practice prin care  participanţii învaţă încă de la început ce înseamnă arta vorbitului în public şi leadershipului. Şedinţele vor fi conduse chiar de către elevi, sub atenta îndrumare a membrilor clubului Satu Mare Toastmasters.

Programul este destinat elevilor de liceu şi are ca obiective dezvoltarea şi îmbunătăţirea abilităţilor de vorbit în public şi leadership. Progamul se desfaşoară în cadrul Colegiului Naţional Ioan Slavici. 14 elevi vor  beneficia în mod gratuit de o pregatire specială care să îi ajute să câştige încrederea în propria persoană, să învaţe cum să îşi organizeze timpul în cel mai bun mod posibil, să lucreze în echipă şi să îşi dezvolte abilităţile organizatorice şi creativitatea.

Programul există de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii unde se bucură de un mare succes în randul populaţiei, parinţii cerând introducerea lui în cât mai multe unitaţi.

Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Înfiinţat în 2013 şi afiliat la Toastmasters International, clubul Satu Mare Toastmasters este un atelier de tipul “Învaţă cum se face”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbit în public şi leadership într-o atmosferă prietenoasă şi confortabilă. Intălnirile clubului Satu Mare Toastmasters au loc în fiecare joi, ora 20:00 în sala mică de sedinţă a Consiliului Judetean Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cea mai mare eclipsă solară din Europa va întuneca Pământul, luna viitoare

Cea mai mare eclipsa solara din Europa in ultimii 16 ani va avea loc luna viitoare. O eclipsa care va...

Închide