Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Zeci de copii trăiesc sub podurile din Satu Mare!

sedinta grup romi (4)Consilierul prefectului pe problemele romilor, Rozalia Bondrea, a afirmat astăzi, în şedinţa Grupului Mixt de Lucru că sub podurile din municipiul şi în colibele improvizate pe malul Someşului locuiesc circa 40 de copii de etnie romă.

Aceasta a spus că ar fi nevoie de un centru de zi pentru aceşti copii, după modelul centrului de integrare Stella Maris din Carei. Ea a mai spus că va discuta cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a vedea cum pot fi ajutaţi aceşti copii.

De altfel, prefectul Eugeniu Avram i-a felicitat astăzi pe cei de la Centrul Stella Maris din Carei pentru activitatea desfăşurată, reuşind să rezolve problemele copiilor din Carei. Maria Hompoth, cea care s-a ocupat de acest centru a subliniat faptul că ar fi nevoie de un nou centru de tip “A doua şansă” prin care copiii care au terminat opt clase să-şi continue studiile. Aceasta a identificat şi sursa de finanţare, prin POSDRU.

Prefectul a declarat că acest centru trebuie să fie un model pentru celelalte comunităţi din judeţ.

sedinta grup romi (10)

4 comentarii

  1. Illuminati puppets Răspunde

    In timp ce mafioti precum govor, stef, coica, papici traiesc in lux,. Dar multi vor urma dupa saraca Elena Udrea…Nici nu isi imagineaza cum ii va curata Dumnezeu!

  2. pupetz Răspunde

    Poți sa spui câți copii de sub pod ai ajutat tu însuți, postac insomniac ce ești! Ca sa ne dăm seama de la ce înălțime morală grohaiesti!

  3. mirela Răspunde

    Coica-i de vina!!! 🙂

  4. iri mie iao tie Răspunde

    singurul vinovat este DOREL COSTEL COICA , nu-l mai votez niciodata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.