Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident grav în Zalău provocat de un sătmărean

imagine-articol3_43890Un șofer sătmărean a produs un accident grav astăzi în Zalău. O persoană a fost transportată de urgență la Spital.

Accidentul de circulatie a avut loc la ora 11:20 in aceasta dimineata in Zalau, pe bulevardul Mihai Viteazu, in zona magazinului Lidl, fiind implicate trei autoturisme. Soferul unui Opel Astra inmatriculat in Satu Mare  – SM 12 BLG – care circula din directia Centru spre gara a lovit din spate un autoturism VW Golf – SJ 28 VIP – care a fost proiectat in autoturismul din fata, tot VW Golf – SJ 70 CLN – condus de cunoscutul saxofonist Calin Hadade, membru al Ansamblului folcloric profesionist Porolissum, care nu a fost ranit, dar masina a fost avariata.

Soferul din autoturismul VW Golf SJ 28 VIP a fost grav ranit. Autoturismul Opel Astra a fost grav avariat, partea din fata a Opelului fiind complet distrusa, iar bucati caroserie erau imprastiate pe carosabil, ceea ce denota ca accidentul s-a produs la viteza mare. Pompierii au fost solicitati pentru descarcerare, insa nu a mai fost nevoie, pasagerul din VW Golf, fiind preluat de ambulanta. Medici

de la “Urgenta” au constata ca  barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, a suferit traumatisme multiple, la torace, cranio-cerebral si la coloana.

Politia a intervenit pentru cercetari si a fost nevoie de devierea intregului trafic pe banda dinspre gara spre centru timp de aproape 40 de minute, banda dinspre centru spre gara fiind blocata de masinile avariate. Politia nu a comunciat inca concluziile, dar vom reveni cu amanunte. Martorii oculari spun ca Opelul circula cu viteza mare. Totul s-a intamplat pe fondul neatentiei, soferul Opelului nu a pus frana si a intrat cu viteza mare in celelalte doua autoturisme, care erau oprite la culoarea rosie a semaforului din fata magazinului Lidl. 

Sursa: www.graiulsalajului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.