Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Agent de pază agresat după ce a vrut să scoată mai multe persoane dintr-un local

batutDuminică dimineaţa, la ora 05.20, patrula formată din poliţist şi jandarm care acţiona pe raza localităţii Tăşnad a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în incinta unui local a izbucnit un scandal.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că mai multe  persoane  au refuzat să părăsească localul la cererea agenţilor de pază, întrucât era ora închiderii,  una dintre persoane, respectiv Ionuţ M., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a iscat un scandal tulburând ordinea şi liniştea publică, iar în momentul intervenţiei agenţilor de pază, acesta l-ar fi lovit pe un agent de pază şi ar fi spart o sticlă cu care ar fi aruncat spre agentul de pază, lovindu-l pe acesta în zona gâtului.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare,  în urma cărora s-a stabilit că nu i-a fost pusă viaţa în pericol.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. stefan n Răspunde

    Am fost un “trecator” prin zona, scandal mare…. Baietii de la firma de securitate au aparat politia nu si invers! respect!

  2. K.A Răspunde

    sunt prieten cu VICTIMA,
    prietenul meu si la ora actuala este in baia mare ca medici de aici nu au avut curajul sa intervine, 18 cusaturi pe fata si pe gat, foarte grav, total dezinformat cine scria articolul, bombardau cu sticle puturosii de cocalari, nu cu una! si ca sa stabilit ca nu i-a fost pusa viata in pericol? Minciuni pe fata, sorry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.