Ultima actualizare: azi, 18:57
Locale

Avansări în grad la Satu Mare, de Ziua Poliției Române (FOTO)

Ziua Politiei Române (11)Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a organizat astăzi o serie de evenimente, menite să marcheze ”Ziua Poliției Române”.

Un prim eveniment a avut loc la sediul IPJ Satu Mare, unde în prezența prefectului Eugeniu Avram, a președintelui Autorități Teritorială de Ordine Publică, Iosif Pinter, și a directorului de cabinet al președintelul Consiliului Județean, Claudiu Sulea, comisarul Vlad Florentin a anunțat cadrele care au fost avansate în grad.

Opt  poliţişti sătmăreni au fost avansaţi  în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 3 ofiţeri de poliţie  în  gradul de comisar de poliţie şi 5 agenţi de poliţie în gradul de agent şef de poliţie. Au mai fost  avansaţi la gradul profesional următor la  îndeplinirea stagiului în grad alţi 38 de agenţi de poliţie şi 8 de ofiţeri.

În gradul de comisar de poliţie au fost avansaţi subcomisar de poliţie Farcău Valentin, subcomisar de poliţie Lobonţ Simona şi subcomisar de poliţie Pintea Mihai iar în gradul de agent şef de poliţie au fost avansaţi agent şef adjunct de poliţie Varhaniovschi Florin și agent şef adjunct de poliţie Barbu Mircea. La gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost avansaţi agent principal de poliţie Buzduga Irina şi agent principal Ardelean Sever iar la gradul de agent principal de poliţie a fost avansat agent de poliţie Culic Marian.

În cadrul festivității, au fost înmânate diplome de excelenţă unui număr de 7 poliţişti  pentru dăruinţa şi profesionalismul dovedite în protejarea valorilor ocrotite de lege şi în activitaţile desfăşurate  în slujba cetăţeanului.

Reprezentanţii birourilor teritoriale ale Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi ale Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie au oferit premii şi diplome mai multor poliţişti care s-au remarcat în îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu precum şi în activităţile sindicale.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi polițiștii sătmăreni și-au prezentat echipamentul din dotarea instituției în Piața 25 Octombrie, unde sute de elevi din grădinițele sătmărene și nu numai au avut ocazia să vadă arme, radarul mobil și cea mai așteptă, motocicleta Poliției.  

Cei prezenți au fost informați de către polițiști în ceea ce privește regulile de circulație, primind totodată și pliante informative.

 

6 comentarii

 1. Matei Răspunde

  Dar pe prietenul Calugaru de la DNA nu l-a invitat conducerea IPJ? ca a fost baiat de comitet si a acoperit cat a putut biznisurile lui Tarr. Merita macar atat, daca deocamdata altceva numai primeste…in Cluj.

  • satmarean Răspunde

   bine ca DGA sa implicat in dosarele interlopului ardelean danut vasile si tot DGA a cerut toate dosarele de la politia economica si antifrauda a interlopului prin adresele 1170946/sjasm din08.07.2009 si adresa 60477/08.07.2009 va inaintam dos. penal nr.1128/06.03.2009 privind pe ardelean danut vasile va inaintam un nr. de 10 volume . cu stima dr. taut ioan liviu si….dosarele au ajuns la mucegai , unde ? la DGA…..si iata interlopi au facut evaziune de 985000 euro… o si cate dosare … cititi spagile traficantilor de masini in gazeta de nord vest ..implicati zeci de politisti ,directori , finantisti etc .asta e judetul satu mare care e coborat sub nivelul judetului zalau cu foarte mult…..!!!!!

  • satmarean Răspunde

   DNA urmariti dosarele 254/296/2015 ,ramas in pronuntare in 25.03.2015 unde interlopul ARDELEAN DANUT VASILE si dos. 3134/296/2014 , 249/296/2014, a vandut o masina la 3 persoane si procurorii ii da NUP , protejat fiind de ; politie ,DGA, fosti lucratori DNA, unde interlopul ARDELEAN declara in fata DGA siDNA seria E nr 009014 eu am adus masini din germania, eu am vandut masinile, eu am dat facturi, binenteles facturi legale si DGA stringe dosarele ;1/p/2008 ,3602/p/2008 ,2176/p/2008 ,533/p/2009 ,4851/p/2007 ,1128/p/2009, toate cu evaziune fiscala de peste 800 000 ron ascunse bine, si interlopu incheie declaratia,; politisti carora le-am vadut masinile mi-au promis ca ma vor ajuta daca voi avea nevoie ….? cat va mai fi interlopul protejat , a inmatriculat zeci de masini fara acte dos.11129/296/2010, a nenorocit zeci de fam….noul DNA facetiva treba ca orasul moare si omul de rand tot plateste taxe iar interlopii …?

   • Edina P. Răspunde

    Lasati in pace pe domu Calugar, ca are nevoie de bani pentru shoppingurile lui sotia sa …. ca ia de la noi haine de multe ori, si le tot aduce inapoi insa speram sa la si platesca odata ca e rusine sa le vindem inapoi purtate.

 2. victorita Răspunde

  Sa nu uitam de rusinea politiei , Bota Adrian politistul spagar si acolitii lui . Ar trebui avansat in grad pentru activitatea pozitiva … in folosul rotunjirii conturilor personale din tara si strainatate .

  • satmarean Răspunde

   dece nu este interesat DNA cum a dobandit BOTA intro forma s-au alta, un autoturism MERCEDES ,, SM10HNY,, de pe o firma care era administrat nelegal de la interlopul ARDELEAN, firma pe care ARDELEAN efectuat tranzacti intercomunitare nelegale, iar ulterior dobandirii autoturismului BOTA se sesizeaza din oficiu pentru a musamaliza tranzactile nelegale ,,evaziune fiscala si inselaciune,, efectuate de ARDELEAN de peste 1.000.000 de Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.