Ultima actualizare: azi, 15:24
Locale

Contrabandiști săltați de mascați în Satu Mare. Șase persoane au fost arestate

droguri, cannabis (1)

UPDATE: Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Satu-Mare și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

La data de 26 martie 2015, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu-Mare și procurorii D.I.I.C.O.T. –  B.T. Satu-Mare au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite tipuri de droguri, seminţe de cannabis, râşniţe, cântare și pipe de sticlă. De asemenea, au fost puse în aplicare şase mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012-2015, şase persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi deţinut şi comercializat, pe raza municipiului Satu Mare, droguri de risc şi substanţe din categoria etnobotanice.

La activități au participat și jandarmi.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române și al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Sursa: www.politiaromana.ro

Cinci percheziţii au fost făcute în această dimineață pe raza municipiului Satu Mare, procurorii DIICOT confiscând 10 grame de cannabis.

Cinci persoane sunt audiate de procurori, care încearcă să afle dacă sunt doar consumatori sau și dealeri.

Percheziţiile au fost făcute de procurori, împreună cu ofiţeri de de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Vom reveni cu detalii

Pearl Beauty Center

2 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Pdl-istul Adrian Cozma tremura tot…urmeaza el

  2. Cozma Răcoare Răspunde

    Micul avocat agramat Cozma Ady când va fi săltat? Dreptate până la capăt! Fără infractori in politică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.