Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Caritas Satu Mare: Managementul carierei în mai multe localități

Print

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare în parteneriat cu Asociația Caritas Catolica Oradea și Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Socială și Medicală a organizat în luna martie în mai multe localități cursuri de managementul carierei pentru angajații organizațiilor neguvernamentale din județele implicate în proiectul „Parteneriat pentru șanse egale pe piața muncii”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

În cadrul cursurilor organizate la Satu Mare, Baia Mare și Oradea, participanții au dobândit competențele necesare pentru realizarea unor planuri de carieră realiste și adaptarea la cerințele pieței muncii, abilități de informare necesare în optimizarea performanței în învățare și punerea în practică a acestora.

caritas

Cursanții cu ajutorul unor jocuri și metode interactive, folosite de traineri au însușit totodată și abilități de management a stilului de viață cât și competențe de autocunoaștere și dezvoltare personală profesională. Cei prezenți la curs s-au întors acasă plini de experiențe noi și plăcute, promițând că vor folosi cele învățate și în dezvoltarea carierei lor profesionale.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.