Ultima actualizare: ieri, 21:33
Locale

Controale în piețe. Primarul nu mai vrea banane din Stâna și citrice din Cehal!

controale-piata-mare-satu-mare-(50)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă că vor avea loc controale drastice în piețele din oraș, fiind foarte mulți speculanți care au fel de fel de certificate de producător.

Intrăm din nou peste cei care îşi desfac produsele pentru că au fost nişte înţelegeri mutuale, să le spun aşa, plăteşti un metru de tarabă, mai pui şapte cartoane şi îţi pui marfa pe 20 mp. Nu e corect. Fiecare cât plăteşte atât are la dispoziţie. Îi atenţionez pe toţi care vin şi desfac marfă în pieţele din municipiul Satu Mare că vor fi verificate toate certificatele de producători. Acelea care ni se par suspecte vor fi reţinute şi vom avea o discuţie cu cei care le-au eliberat. Nu mi se pare corect să vină un cetăţean din Stâna care are hectare de pepeni să aducă citrice, un altul e mare cultivator de banane, de pere, de pălincă şi aşa mai departe. Îi atenţionez că vor fi aspru pedepsiți dacă folosesc certificate care nu sunt conforme“, a spus primarul.

Edilul a promis că dacă va fi cazul va face publice cazurile primăriilor care eliberează certificate de producători dubioase.

E un aviz şi pentru  primarii care eliberează un astfel de certificat. Nu vreau să-mi imaginez că se eliberează pe prietenii sau pe alte criterii. O să facem tot posibilul să nu mai mâncaţi banane de la Stâna, mandarine de la Cehal şi nici pepeni de la Negreşti, pomelo de la Bârsău“, a spus primarul.

Dorel Coica a ținut să precizeze că așa cum a promis în campania electorală, până la alegeri va face ordine în pieţe.

16 comentarii

 1. florica Răspunde

  hai sa fim seriosi…in Piata mare, de la jumatete in stanga pietii..vara, toamna…este dedicata celor din Stana, Socond, Meghisa…zona codrului.etc..zona subordonata lui Mircea Govor…cei care cotizeaza N procente Barossanului…de parca primarul nu a stiut pana acuma …!?

 2. rus sara Răspunde

  Domnule primar pepeni de la negrești nu mai vreți da bani pt analizele medicale knd faci. Permisul auto ca șpaga mai vreți?? Meri lași banii și mâine mergi după analize care sunt perfecte chiar dacă persoana e daltonista…???? Analizele astea, care știe toată lumea K se fac doar la cabinetele doctorului coica Dorel, oare knd veți propune inspecții și oare când veți fi prinși și aspru pedepsiți pt ceea ce faceți??

 3. gelu Răspunde

  Felicitari domnui primar .

 4. erika goia Răspunde

  Pana la Coica nineni nu a curatat pietele de bisnitari.

 5. ungur Răspunde

  in piete trebuie sa aiba loc producatorii adevarati nu bisnitarii.bravo Coica.

 6. ion Răspunde

  in sfarsit avem un primar care se preocupa de producatori .Pietele sunt ptt producatori nu ptr samsari.

 7. elena Răspunde

  Domnule Primar inlaturati toti bisnitari din piata asa trebuie sa fie nu mai avem loc de cei care fac bisnita cu alimente.

 8. elena Răspunde

  Ilyes nu a vrut sa piarda voturi in detrimentul producatorilor.

 9. dehenyes Răspunde

  Nu l am votat pe Coica dar dupa aceste masuri pe care le ia impotriva bisnitarilor al votez sigur.

 10. bud Răspunde

  Stana are banane si negrestiul ananas si pomelo asia sunt producatori?

 11. Nelu Opris Răspunde

  are bananieri lui!!!!!!!-:)

 12. florin seghedin Răspunde

  Cea maibuna masura pe care a luat o Coica pentru orasul Satu Mare ,vrem sa fim un oras civilizat cu garaje construite aiurea de fiecare cum a avut chef nu e normal asa ceva.

 13. Eva Botka Răspunde

  Nu numai pietele sá le curátati,unde sunt máturátorii de strázi?Aici in Solidaritátii nu a fost máturat printre bolcuri de luni de zile,dacá prindem pe careva ne spune cá nu ei au aceastá responsabilitate,atunci cine?

 14. Koka Laru Răspunde

  Aia e piata??Sandramaua aia poate fi numita piata?Esti chiar inapoiat rau de tot!!

 15. sarmalean Răspunde

  Da valutistii si bijnitarii si vamzatorii de tigari pot ramane, da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.