Ultima actualizare: azi, 21:43
Locale

Cosmin Raţiu: Nu doresc reintroducerea căruţelor în zona centrală! Primarul nu este bine informat!

cosmin ratiuConsilierul PNL Cosmin Raţiu susţine că primarul Dorel Coica nu a fost bine informat cu privire la intenţia sa, el nedorind reintroducerea căruţelor nici în centrul oraşului şi nici pe arterele circulate, ci găsirea unei soluţii pentru cei care domiciliază la periferia oraşului şi au terenuri agricole.

Redăm în continuare poziţia acestuia:

Într-adevăr în două şedinţe de consiliu local din noiembrie şi ianuarie am ridicat problema căruţelor şi a crescătorilor de animale de la periferia municipiului Satu Mare, care s-au întâlnit în diferite ocazii pentru a protesta împotriva hotărârii Consiliului Local, prin care li se interzice deplasarea de la terenurile pe care le cultivă la domiciliu.

Eu, cu colegi de la UDMR, am asistat la aceste discuţii, având doar un punct de vedere neutru vizavi de această solicitare, venind doar cu promisiunea ca în şedinţa Consiliului Local să aducem doleanţele lor în faţa primarului.

Personal nu doresc reintroducerea în zona centrală şi pe arterele circulate a căruţelor, dar trebuie să găsim o rezolvare faţă de acei căruţaşi care nu au posibilitatea financiară să îşi cumpere maşină de transport.

Dl. primar, fiind mai tot timpul plecat din ţară, nu a fost foarte bine informat. Sunt în jur de 11 căruţaşi care doresc să solicite un permis pe trasee bine stabilite la periferie şi 336 de cetăţeni care solicită posibilitatea de a creşte un minimum de animale în gospodăriile proprii.

Îi readuc aminte medicului generalist Coica Dorel că nu dorim reintroducerea căruţelor în centrul municipiului Satu Mare, ci găsirea unor soluţii pentru problemele cetăţenilor“.

6 comentarii

 1. reiko Răspunde

  E pacat ca acest individ primeste indemnizatie pentru aberatiile pe care le scoate.

  • escape Răspunde

   Esti tu un aberant ratat.

   Ce te deranjeaza daca cei de pe la capatul strazii Dara merg 3-400 de m cu caruta pana la terenurile lor?! Sunt porcarii mult mai mari in acest oras pe care nu le observi nici tu, nici gardienii

   • Norick Răspunde

    Pana ce pe strada Dara merg cei 3-400 de m este o.k. ,chiar nu deranjeaza pe nimeni.Dar daca cu autorizatia in buzunar face un ocol pe la Target dupa tigari ?? 😀

  • satmarean Răspunde

   Reiko-iele mele esti o proasta! Nu am ce sa -ti raspund!

 2. M Anca Maria Răspunde

  pe drumuri nationale nu este bine sa li se permita circulatia, isi pun viata in pericol ei insisi, si pe a noastra a soferilor.

 3. satmarean Răspunde

  In lazuri,este sat sau ce? p.m. exista un consilier local pdl,….CAMATAR cu acte in regula CONOLOS il cheama. Cum nunsec autosesizeaza nimeni ca un bisnitar,un tepar,un gunoi,care vinde AUR ajunge CONSILIER? PNL? Facem alfel de po.liutica? Cu conolos hotul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prins de polițiști după ce a furat un portmoneu

Poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi în data de 12 martie 2015, prin apelul unic de urgenţă 112, de către...

Închide