Ultima actualizare: azi, 16:35

Sport

Tony Kanalos s-a accidentat și revine acasă

Tony-Kanalos2Reprezentativa Under 17 a României se află în Olanda, unde se desfășoară ultimul stagiu de pregătire al tricolorilor înaintea Turului de Elită din Anglia, care va debuta pe 19 martie. Din păcate pentru Tony Kanalos, singurul fotbalist sătmărean prezent la această acțiune, șederea în Olanda a fost mai scurtă decât se anticipa.

Din cauza problemelor medicale, antrenorul Bogdan Vintilă a fost nevoit să facă înlocuiri de ultim moment în lot. Tony s-a ales cu o entorsă la gleznă, după un contact mai dur la antrenamente, și nu s-a putut antrena normal în niciuna din cele patru zile petrecute în cantonamentul din Olanda. Așa că stafful naționalei a luat decizia ca Tony să revină în România. De altfel, Tony nu a luat loc nici măcar pe bancă la meciul pierdut de România U17, miercuri, 1-4 cu AZ Alkmaar U17. În locul lui, lotul va fi completat de Robert Grecu de la Academia Gheorghe Hagi, cel care ratase primul tur de calificare, din Andorra, tot din cauza unei accidentări.

Supărarea este cu atât mai mare cu cât Tony avea șanse mari să prindă postul de titular în meciurile de la Turul de Elită. O asemenea experiență și expunere l-ar fi putut aduce în atenția unor echipe mari din România. Tony Kanaloș este momentan legitimat la LPS Satu Mare, unde îl are ca profesor pe Dacian Nastai, actualul șef al Centrului de Copii și Juniori de la FC Olimpia.

Mâine, juniorii români vor face deplasarea la Rotterdam pentru amicalul cu Sparta, locul 5 în campionatul U17 al Olandei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.