Ultima actualizare: azi, 11:29
Locale

Cupa Școlarilor la Street Dance (Galerie FOTO)

Cupa Scolarilor la Street Dance (255)Elevii sătmăreni s-au întrecut astăzi în pas de dans la ”Cupa Școlarilor la Street Dance”, competiție ce se desfășoară la nivel național și este organizată pentru prima dată la Satu Mare. Trupele câștigătoare vor reprezenta Satu Mare în ”Marea Finală”.

Competiția ”Cupa Școlarilor la Street Dance” etapa județeană a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde în prezența juriului dar și a unui numeros public sătmărean s-au întrecut 8 trupe gimnaziale, 3 trupe liceale și peste 20 de elevi pentru a se clasa pe primele trei locuri ale concursului, asta însemnând drumul spre Marea Finală care se va desfășura în data de 4 aprilie la Bistrița.

Deschiderea oficială a fost făcută de către membrii juriului format din arbitrul internațional de elită hip hop, Cosma Levi Lennon, unul dintre cei mai buni dansatori din România, Kidu și invitatul special din Budapesta, Andras Orosz, fiind unul dintre întemeietorii R3D ONE Dance School. Aceștia, rând pe rând, și-au făcut intrarea pe scenă în pași de dans. 

În cadrul concursului au participat elevii de la Liceul de Artă Aurel Popp, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Economic Gheorghe Dragoș, Școala Gimnazială Mircea Eliade, Școala Gimnazială Halmeu, Liceul Tehnologic Ortodox, Liceul Teoretic German, Colegiul Național Ioan Slavici, Colegiul Național Kolcsey Ferenc, Școala Gimnazială Ion Creangă și Colegiul Național Doamna Stanca.

După câteva ore în care fiecare trupă și fiecare concurent și-au prezentat coregrafia în toate ariile pe care le cuprinde street dance-ul, au fost anunțați câştigătorii, care vor reprezenta judeţul Satu Mare la finala naţională de la Bistriţa,  aceștia fiind:

Gimnaziu – trupe:

I.Şcoala Mircea Eliade

II.Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

III.Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”

Licee – trupe:

I. Liceul de Arte „Aurel Popp”

II. C.N. „Mihai Eminescu”

III. Liceul Economic „Gheorghe Dragoş”

Battles 1 vs 1 – gimnaziu:

I.Andrei Ardelean

II.Fazekas Gergo

III.Alexandra Berdar

Battles 1 vs 1 – licee:

I.Kajtar Adam

II.Major Vivien

III.Mike Alexandra

 Invitați speciali la acest eveniment au fost Estinca ( Stinky) & 2 Shoe Dj Poison iar concursul a fost organizat de Primăria Satu Mare și Black & White – Angels Dance Studio în colaborare cu Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Rodica Darie Răspunde

    Bravo , Colegiul Economic Gheorghe Dragos !

  2. Rodica Darie Răspunde

    Bravo , Colegiul Economic Gheorghe Dragos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.