Ultima actualizare: azi, 09:30
Locale

Intrare gratuită la Olimpia- Metalul Reşiţa pentru doamne şi domnişoare

Olimpia Satu Mare-Metalul Resita (1)De Ziua Femeii, Olimpia le oferă acces gratuit doamnelor şi domnişoarelor la meciul „galben-albaştrilor“ cu Metalul Reşiţa. În plus oficialii grupării fanion vor oferi flori tuturor spectatoarelor ce vor veni la stadion.

Partida se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 11:00, pe stadionul „Olimpia“ din Satu Mare, în etapa a 18-a a Ligii 2.

„Aşteptăm cât mai mulţi spectatori la stadion, ne aşteaptă un meci greu cu un adversar care a ajuns la un singur punct de lider. Le mulţumim fanilor care au fost alături de echipă şi la Vâlcea, prezenţa lor e foarte importantă pentru băieţi la fiecare meci. Să sperăm că vor veni sâmbătă şi multe doamne şi domnişoare la stadion, de ziua lor le pregătim câteva surprize”, spune preşedintele FC Olimpia, Dan Băbuţ.

În primul meci oficial pe 2015 înLiga a II-a, Olimpia a remizat în deplasare, 2-2 cu CSM Râmnicu Vâlcea, după ce gazdele au deschis scorul dintr-o poziţie clară de offside.

Înaintea etapei de sâmbătă Olimpia ocupă locul şase în seria vest a Ligii a 2-a cu 20 puncte, în vreme ce Metalul Reşiţa e pe locul doi cu 32 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Incendiu la un abator din Satu Mare

În ziua de 04.03.2015, la ora 02:49, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la un...

Închide