Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Patru tineri au furat cazanele pălinciei din Necopoi

palincieSuspecții furtului de cazane și componente din cupru de la instalația de fabricat rachiu natural din clădirea unei palincii au fost identificați

La data de 27.03.2015 au fost identificați suspecții furtului de cazane și componente din cupru de la instalația de fabricat rachiu natural din clădirea pălinciei situată pe raza localității Necopoi, com. Homoroade.

Aceștia sunt 4 tineri  cu vârsta între  21 și 25 ani, respectiv Robert P., de 21 ani, Arpad P.,  de 23 ani Norbert V., de 24 ani și Zoltan  R., de 25 ani ,  care în perioada 23-26.03.2015 au sustras două cazane și alte părți componente din cupru de la instalația de fabricat rachiu natural din clădirea pălinciei din Necopoi. Cu ocazia verificărilor efectuate de către lucrătorii Postului de Poliție Homoroade împreună cu lucrătorii Postului de Poliție Viile Satu Mare s-a reușit recuperarea întregului materialul din care au fost confecționate cazanele din cupru, întrucât acestea au fost tăiate în mai multe bucăți.  Cercetările continuă cu autorii în stare de libertate în vederea stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Anton Răspunde

    Robert, Arpad, Norbert si Zoltan… Nu prea au nume de codreni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.