Ultima actualizare: azi, 13:39
Locale

Peste 40 de medalii obținute de judoka de la CSM Satu Mare

conferinta rezultate sectia CSM judo (1)Rezultatele deosebite obținute de judoka de la CSM Satu Mare în anul 2014 dar și cele obținute anul acesta la Campionatul Național de Judo Seniori au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către cei doi antrenori ai echipei, Vasile Fușle și Halas Marian. Peste 40 de medalii au fost câștigate de judoka sătmăreni și locul III la Campionatul Național de Judo Seniori.

La conferință au fost prezenți primarul Dorel Coica și președintele a CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, aceștia având doar cuvinte de laudă pentru rezultatele obținute de judoka și pentru faptul că la toate concursurile la care au participat au fost pe locuri fruntașe.

Antrenorul, dar și sportivul, Marian Halas, a declarat că secția de judo este formată din 10 sportivi dintre care 5 fac parte din lotul național de seniori și este singurul sport din Satu Mare care are un sportiv la lotul olimpic al României cu șanse reale de calificare la Olimpiadele de la Rio de Janeiro din 2016.

”Este vorba de Cristian Bodârlău care este în topul clasamentului, într-o poziție bună și sperăm să ne reprezinte orașul cu mândrie la jocurile olimpice care vor avea loc în anul 2016 la Rio de Janeiro”, a afirmat Marian Halas.

În anul 2014, secția de judo a reușit să aducă un număr de 41 de medalii din care 19 medalii internaționale și 23 de medalii naționale iar anul acesta locul III la Campionatul Național de Judo Seniori, campionat care a fost organizat pentru prima dată la Satu Mare.

Obiectivele secției de judo în anul 2015 sunt acelea de a câștiga Cupa României la Masculin, să aducă un număr cât mai mare de medalii la Campionatul de Seniori Individual și să aibă reprezentanță la campionatele europene și mondiale și cât mai multe rezultate internaționale și pe plan național.

La rândul său, Vasile Fușle a precizat că 4 sportivi sătmăreni au fost în lotul României și s-au obținut la Belgrad o medalie de aur, una de argint și una de bronz, fiind niște rezultate obținute foarte bune. Mai mult, acesta a declarat că cel mai mare obiectiv este olimpiada unde ar trebui să fie sprijiniți financiar pentru că sunt foarte multe turnee care necesită foarte mulți bani.

Sătmărenii care doresc să sprijine această ramură sportivă și să îi ajute pe sportivi în participarea lor la olimpiadă, pot să redirecționeze cei 2% din impozitul pe venit către această secție.

 

2 comentarii

  1. codruta Răspunde

    Mareane ieri activai la PDL in municipiu azi esti mare PSD-ist , pe voi va intereseaza numai banii .Va stricati imaginea de sportiv cu un om ca Coica , dar cine se aseamana se aduna ,nui asa?

  2. adrian Răspunde

    ce pacat de acesti sportivi ca isi asociaza imagine cu un borfas mincinos care nu a facut nimic pt oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.