Ultima actualizare: azi, 20:01

 

Locale

Primarul vrea Campionat Mondial de Bowling la Satu Mare

bowlingPrimarul Dorel Coica a avut la sfârşitul săptămânii trecute o întâlnire cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, care i-a promis că va aproba transferul terenului de pe str. Vulturului către municipiului Satu Mare în vederea construirii sălii polivalente, a bazinului de înot dar și a unei săli de bowling.

Edilul a anunțat  că pe lângă acest teren de 2,3 ha, Comisia de negociere din primărie va discuta cu reprezentanții Episcopiei Romano Catolice în vederea obținerii unei suprafețe suplimentare de peste un ha, astfel încât terenul pe care să se desfășoare acest nou complex să ajungă la peste 6 ha.

În timpul vizitei de la București, primarul a avut o întrevedere și cu conducerea Federației de Popice, care a promis sprijin pentru organizarea în 2018 la Satu Mare a campionatului mondial de popice din anul 2018, dacă va fi realizată până atunci sala de bowling.

Dacă reuşim să construim această sală până în 2018, Federaţia de Popice împreună cu ministerul şi primăria vor putea organiza la Satu Mare campionatul mondial de popice. Nu este nici campionat naţional, nici balcanic, este campionat mondial, care înseamnă peste 40 de ţări cu delegaţii de câte 20-25 de sportivi. Vă dați seama ce boom economic ar fi pentru municipiul nostru, să cazezi 2.000 de oameni, să le dai să mănânce, să facă shoppingul aici, să alimenteze aici. Totul depinde de acel proiect cu sala de bowling“, a afirmat Dorel Coica. 

16 comentarii

 1. george Răspunde

  Felicirari primarui Coica pentru proiectele pe care le are .

 2. serghei Răspunde

  CEL MAI BUN PRIMAR COICA.

 3. Szilard Răspunde

  Ilyes nu a facut nimic pentru acest oras sa nu mai aud de Udmr votez Coica.

 4. satmarean Răspunde

  Mai bine v-ati ocupa de cel de-al treilea pod, de drumuri si trotuare, domnule primar!Ar fi mult mai utile decat proiectele enuntate in articol.

 5. satmarean Răspunde

  Da mai, n-am stiut noi, dar cheia dezvoltarii orasului is popicele… Imediat o sa organizam si niste jocuri olimpice acolo pe Vulturului la tigani

 6. Coicalau de la Bulau Răspunde

  Campionatul Mondial de bowling pe strada Vulturului iar cazarea sportivilor se va face pe str Crangului si sub stadionul UNIO!!Cu ce “barbi” vine mister Coica!!Ar trebui sa vina sa vada ce minuni fac cei de la APASERV pe str Ganea,zici ca e pregatita strada pentru asaltul rusilor,atatea sparturi si sapaturi s-au facut acolo,si asta dupa ce anul trecut, cat de cat, au asfaltat trotuarele si strada!!Mare e Gradina Domnului!!

  • adela Răspunde

   Orice initiativa buna si noua pentru oras este contestata cu vehementa de udmr.rusine.

 7. popa Răspunde

  Coica le da clasa tuturor primarilor care au condus acest oras pana acuma.

 8. Norick Răspunde

  Se vede din avion progresul orasului din ultimii 3 ani asta probabil in conditiile in care Ilyes nu a facut nimic.

  • Norick Răspunde

   Asa furi si la munca cum aici pe la portal ??? Defapt ce sa mai astept de la un taran , care a ajuns cu caruta in oras… 😀

 9. gutza, babutza Răspunde

  De pe surse aflam CaCampionatul se va desfasura pe al treilea pod. Data desfașurarii: paștele cailor!

 10. comedie Răspunde

  in fiecare zi ne distram cu minciunile lui COICa, dar asta este prea de tot , omul i bolnav, ca MITOMAN , toata lumea stie ca este , dar ma gindesc la sclavii saraci postaci , ce o sa mai scrie dupa 22 aprilie cind se decide procesul cu ANI?

  • dani Răspunde

   Rautatile postacilor Udmr nu au nici un efect in fata realizarilor primarului in oras.Va chinuiti degeaba.

 11. robas Răspunde

  Coica v a castiga din nou alegerile cu siguranta si satmarenii au vazut cate s-au facut in 3 ani fata de perioada Ilyes.

 12. Rider George Răspunde

  Asta e DEMENT domle … Orase ca Bucurestiul au MAAAAAARI probleme si inca multe de rezolvat pana sa le ramana niste "bani de buzunar" si vine nebunul asta cu toate problemele care exista in oras,si el vrea sa faca o sala de bowling (doar o alta cretinitate de sticla si otel intr-un oras cu istorie de sute de ani) ca asta ne lipseste …

  Nebunul asta vorbeste de 2000 oameni cand de fapt nu sunt decat 900 (oare cat e 40×25 ?) dar nu spune de cei 40.000 OAMENI care au plecat din oras din 1992 pana in 2011.

  Pt nebunul de primar OAMENII sunt DOAR NISTE ANIMALE bune doar pt a fi tinute in cotet si a fi hranite (cazate si alimentate) dar de MILIARDELE DE EURO care s-au pierdut din cauza ca oamenii au fost nevoiti sa plece ?

  Un retard primarul asta,care trebuie ddat jos CAT MA REPEDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.