Ultima actualizare: azi, 16:17
DRM
Locale

Seminarii de mediere în Penitenciarul Satu Mare

mediereÎn perioada 10 martie – 24 iunie 2015, Penitenciarul Satu Mare, în colaborare cu Structura Teritorială a Asociaţiei Uniunii Nationale a Mediatorilor din România, derulează o campanie de informare a persoanelor condamnate din Penitenciarul Satu Mare, cu privire la procedura medierii, rolul mediatorului, legislaţia în domeniul medierii și aplicabilitatea acestei proceduri.

Scopul este realizarea unei campanii de promovare a medierii și a altor practici de justiţie restaurativă în rândul persoanelor private de libertate şi a personalului din penitenciare.

Activităţile se vor derula pe secțiile de deţinere, în cluburi, prin seminarii directe, interactive,  fiind coordonate de către mediatorii voluntari care au acces în unitate.

Seminariile cuprind prezentarea generala a procedurii de mediere, cum se apelează la un mediator, modul de desfăşurare a procedurii medierii şi efectele acordului de mediere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Primarul vrea Campionat Mondial de Bowling la Satu Mare

Primarul Dorel Coica a avut la sfârşitul săptămânii trecute o întâlnire cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, care i-a promis...

Închide