Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Satu Mare de Apaserv

Ziua Mondiala a Apei, Apaserv (22)Ziua Mondială a Apei a fost marcată și în acest an de compania S.C. Apaserv Satu Mare. Evenimentul s-a desfășurat astăzi pe platoul din Piața 25 Octombrie unde zeci de elevi și copii grădințelor sătmărene au fost prezenți pentru a se bucura de acest moment, dar și pentru a se informa despre importanța apei.

La acțiune au fost prezenți directorul Apaserv Satu Mare, Dan Stegerean, directorul Agenției pentru Protecția Mediului, Elisabeta Bekessy, precum și reprezentanți ai Primăriei, Consiliului Local și Consiliului Județean.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de către directorul Apaserv, Dan Stegerean care s-a declarat foarte încântat de prezența numerosului public și a ținut în mod special să vorbească despre  importanţa apei în viaţa de zi cu zi.

Dragi sătmăreni, dragi copii, vă mulțumim că sunteți alături de noi la acest eveniment important pentru întrega lume, pentru planetă și pentru tot ce înseamnă viață. Este un eveniment deosebit de important și anume Ziua Mondială a Apei. Suntem fericiți că avem apă de calitate și facem eforturi ca acest deziderat al existenței umane să funcționeze în cei mai buni parametri. Am vrut să sărbătorim acest eveniment printr-o acțiune interactivă, într-o relație directă cu cetățenii, cu sătmărenii și copiii. Se dovedește încă o dată că acești minunați copii sunt cei mai sinceri și cei mai devotați parteneri ai noștri și prin ei se transmite mesajul calității, din punct de vedere al efortului pe care îl depunem noi ca apa noastră să fie de calitate”, a afirmat Dan Stegerean.

Elevii prezenți au primit din partea angajaților companiei baloane și materiale promoționale, au vizitat standurile amenajate și galeria expoziției fotografice realizată de Vida Ștefan. Mai mult, cei prezenți au văzut și mașinile de intervenție care fac parte din tot angrenajul de muncă al companiei Apaserv.

Tot astăzi a fost declarată și Ziua Porților Deschise la Uzina de Apă Mărtineşti și Staţia de Epurare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.