Ultima actualizare: azi, 10:47
Locale

”Ziua Porților Deschise”, la IPJ Satu Mare

Ziua Portilor Deschise IPJ (14)Preșcolarii grădinițelor sătmărene au vizitat astăzi sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare situat pe strada Mihai Viteazu, cu ocazia ”Zilei Porților Deschise”. Motocicleta poliției, armamentul și radarul mobil au fost cele care au stârnit curiozitatea copiilor.

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare sărbătorește în data de 25 martie ”Ziua Poliției Române”, prilej cu care polițiștii sătmăreni au organizat o serie de manifestări.

Prima acțiune a fost dedicată astăzi preșcolarilor și elevilor din clasele gimnaziale în cadrul evenimentului ”Ziua Porților Deschise” la sediul IPJ de pe strada Mihai Viteazu. Peste o sută de copii au urcat pe motocicleta polițiștilor, au văzut armamentul din dotarea acestora, au îmbrăcat veste antiglonț și au urcat în radarul mobil. La finalul acțiunii, copiii au primit bomboane și pliante.

În data de 25 martie, sătmărenii sunt așteptați să viziteze standurile amenajate în centrul nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Succes deplin pentru bodyART School Romania la Fitness Scandinavia. Demonstrațiile au fost ”sold out” (FOTO&VIDEO)

BodyART School Romania, reprezentată de Simona Niste și Ilyes Ilona împreună cu mastertrainerul internațional Borsodi Balazs din Ungaria, au fost...

Închide