Ultima actualizare: azi, 15:20
DRM
Locale

UPDATE Accident cu trei morţi între Negreşti Oaş şi Bixad (FOTO& VIDEO)

semida sarmasag

UPDATE 2 Accident între Negreşti Oaş şi Bixad.  Conform pompierilor, în urma accidentului au fost cinci răniţi.

“Din nefericire însă, două persoane adulte şi copilul acestora în vârstă de aproximativ opt ani, în ciuda manevrelor de resuscitare, au fost declarate decedate de către medicul din echipajul de terapie intensivă SMURD. Alte două persoane, un copil de aproximativ cinci ani cu politraumatisme, scos şi el dintre fiarele contorsionate ale automobilului şi un bărbat, din cealaltă maşină implicată în accident şi care prezenta contuzie de membru inferior, au fost transportaţi în cel mai scurt timp la Unitatea de Primiri Urgenţe”, precizează ISU Satu Mare.

UPDATE Accident între Negreşti Oaş şi Bixad. Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident de circulaţie petrecut astăzi între Negreşti Oaş şi Bixad. Semida Sărmăşag, de 37 de ani, soţul ei Ioan Radu şi copilul lor Ianis de doar 9 ani, din Baia Mare, au murit.

Conform primelor informaţii, autoturismul Ford Focus condus de femeie a ieşit de la o casă de rugăciuni şi nu a acordat prioritate unui microbuz, fiind izbit din plin. În urma impactului cele trei persoane şi-au pierdut viaţa. Cel de-al doilea copil, în vârstă de şase ani, a fost grav rănit.

Semida Sărmăşag era cu creatoare de modă cunoscută în Maramureş iar soţul ei om de afaceri.

Vom reveni cu detalii.

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Festivalul Vinului Sătmărean: Hetei şi Brutler – câştigători (FOTO)

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Vinului Sătmărean a avut loc vineri şi sâmbătă în Piaţa 25 Octombrie din municipiul...

Închide