Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Concursul de ciclism „Tour de Tur” va avea loc în 23 mai

TourDeTurSocietatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Sportivă ProRacers va organiza în data de 23 mai cel mai vechi concurs de ciclism al județului Satu Mare. Concursul de mare popularitate, Tour de Tur a ajuns la a X-a ediție.

Concursul ciclist Tour de Tur este organizat din 2005 și are ca scop promovarea mișcării în aer liber, precum și a valorilor naturale din Aria Protejată „Râul Tur”.

Centrul evenimentului, la fel ca în anii precedenți, va fi în zona lacului Mujdeni. Traseul concursului va străbate Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile acestuia.

Pentru cei care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate.

Concurenții au la dispoziție încă aproape două luni pentru a se pregăti tehnic, fizic și sufletește pentru concurs. Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută și îi așteaptă pe concurenți și pe suporteri în data de 23 mai în zona lacului Mujdeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.