Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Consilierii municipali au votat norma de hrană pentru polițiștii locali

Consiliul Local (28)Polițiștii locali își vor suplimenta venitul lunar cu norma de hrană, începând cu 1 mai, decizia fiind luată azi, de consilierii municipali întruniți în ședința ordinară lunară.

Astfel, funcţionarii publici care ocupă funcţii publice specifice de poliţişti locali şi funcţionari publici cu funcţie de conducere vor primi 24 lei pe zi calendaristică, iar funcţionarii publici care ocupă funcţii publice generale şi personalul contractual vor primi 18 lei pe zi calendaristică.

O normă suplimentară va fi acordată personalul poliţiei locale care lucrează în ture sau schimburi.

Norma de hrană nu se va acorda pe perioada concediului medical, concediului de maternitate, concediului pentru îngrijirea şi creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, după caz, 3 ani, concediilor fără plată, pe perioada suspendării raportului de serviciu sau de muncă şi pe perioada delegaţiilor. 

Consiliul Local (48)

7 comentarii

  1. functionar public Răspunde

    Adica..doar politistii locali primesc norma de hrana..si noi care lucram in administratia locala cu salarii de 900 lei net ..nu meritam? Bravo lor si plimbare placuta!!

    • Unu' Răspunde

      Asa o simpla curiozitate: cate ore lucrezi efectiv intr-o luna pentru acesti bani? Astept un raspuns cintit!

  2. Gorgan Ionel Răspunde

    Îi mulțumesc în numele colegilor domnului primar Coica căruia îi pasă de problemele noastre.

  3. Pop Ioan Răspunde

    Poate cu salariile majorate vor observa si masinile parcate pe spatiul verde si statiile de autobuz, de ex str Iuliu Maniu -intre pizzeria AlcaPone si Mall,pe ambele parti.Autobuzele nu pot intra in statii si blocheaza circulatia din cauza acestor masini.Iar pt zonele veri se platesc bani sa fie intretinute pe cind niste nesimtiti le distrug.

  4. DE CE ?? Răspunde

    Acesti asa zisi “politisti” nu-si au rostul darmite sa l-i se mai dea si peste 700 lei in plus la salar !!Sa se transfere aceste functii de la primarie la jandarmerie astfel vor fi cu 100 de jandarmi in plus!Acestia stiu sa-si faca treaba,SUNT CREDIBILI, IMPUN RESPECT SI SIGURANTA nu ca acesti amarati pe care primaria ii foloseste de multe ori ca postasi ai institutiei!Am vazut zilele trecute in centru vechi o patrula mixta formata dintr-un politist de ordine publica si o fmeie “politist” local !Biata, cred ca avea in jur de 60 de ani si se tarsia in spatele tanarului politist !Ce poate face femeia aia la un scandal?De ce cineva isi bate joc de satmareni si trimite asa ceva in “patrulare”??Si va mai spun o chestie:din cei peste 100 de pol.locali aproape jumatate au functii administrative,prin birouri !!Bataie de joc la adresa satmarenilor !!

  5. maxx Răspunde

    propun si bani pentru seminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.