Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Creatoarea de modă Semida Sărmăşag, soţul şi fiul acesteia, conduşi astăzi pe ultimul drum de sute de oameni

inmormantare-fam-sarmasag1Astazi, familia Sarmasag a fost condusa pe ultimul drum. Radu, Semida si Ianis au fost inmormantati intr-un cimitir privat din municipiul Baia Mare. Familiile, rudele dar si prietenii si-au luat ramas bun. Pe de alta parte, Kevin, singurul supravietuitor al tragediei din Negresti-Oas, este in continuare internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. Este stabil, insa va trebui supus unor interventii chirurgicale.

Cunoscutii familiei creatoarei de moda nu se pot impaca cu faptul ca doar Semida ar fi vinovata de producerea accidentului rutier. Spunem acest lucru pentru ca aceasta, conform politistilor satmareni, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar pe drum prioritar. Acestia sustin insa ca si tanarul de 20 ani aflat la volanul microbuzului are partea lui de vinovatie. Acesta sustin ca soferul circula cu viteza prea mare cu toate ca s-ar fi aflat pe raza unei localitati unde viteza regulamentara este de 50 km/ora.

inmormantare-fam-sarmasag-3

Peste o mie de persoane au participat astazi la inmormantarea familiei Sarmasag. Cu toti erau socati de cele intamplate. Sicriul micutului Ianis a fost pus la mijloc intre tatal si mama lui. Cele trei sicrie au fost inconjurate de flori albe. Atmosfera a fost una apasatoare pentru toti. Cei trei au fost ingropati in cimitirul privat din Baia Mare.

inmormantare-fam-sarmasag-4

Sursa: actualmm.ro

4 comentarii

  1. Felicia Ghitun Răspunde

    Sincere Condoleante si Iehova s va dea putere care sa o dati mai departe familiei indurerate.

  2. Pop Ioan Răspunde

    Da unde a fost Iehova cel de sus ca nu l-a protejat??? Sa faci o asemenea timpenie sa nu opresti cind iesi dintr-o curte pe un drum circulat….

  3. Gina Nedelcu Răspunde

    sincere condoleante,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.