Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Consiliul Judeţean îi cumpără lui Mani Gyenes motocicletă nouă

mani gyenes bucuresti (3)Consiliul Judeţean Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi rectificarea bugetară prin care s-a alocat o sumă de 32.000 de lei riderului Mani Gyenes pentru a-şi cumpăra o nouă motocicletă pentru Dakar 2016.

Preşedintele Adrian Ștef a declarat că lui Mani Gyenes i s-a mai alocat suma de 4.000 de euro pentru achitarea primei rate pentru înscrierea Dakar 2016.

Am promis bani pentru achiziţionarea unei motociclete pentru Mani Gyenes. Solicitarea a fost pentru 32.000 de euro, noi am promis şi chiar îmi doresc să vadă şi sătmărenii că trecem dincolo de vorbe şi acordăm sprijin celor care merită. Cred că Mani Gyenes este un sportiv care ne reprezintă cu cinste peste hotare, în afara judeţului şi în afara ţării este promovat Sătmarul. Merită să-l sprijinim pentru că este un sportiv care ne aduce numai onoare, de aceea am considerat că e important să-l ajutăm să achiziţioneze această motocicletă. Am alocat 32.000 de euro plus 4.000 de euro ca să-şi poată plăti prima rată de la Paris-Dakar “, a spus Adrian Ştef.

Până pe 15 iunie Mani trebuie să-și plătească prima rată din taxa de înscriere, de 4.000 de euro. Probabil restul taxei de înscriere, de până la 15.000 de euro va fi achitată de municipiul Satu Mare.

 

9 comentarii

 1. Harley Răspunde

  Da mie nu imi cumpara un motor si imi plateste rata la banca.

 2. sm Răspunde

  ho-ho. sunt de acord cu sponzorizare cu un anumit procent. dar sa platesti pana si motorul si toate integral, este cam mult.

 3. satu mare Răspunde

  Remarcati in alocatiunea lui Stef: satmarul? Ma sparg de ras de insul aesta! 😉

  Proecupare relativ buna.dar tot???!!!

  • profesor Răspunde

   “Alocațiune”, imbecilule? Si mai ai tupeul sa postezi, stiindu-te analfabet?

 4. eu Răspunde

  De ce in prezentarea de inceput a articolului se vorbeste de 32.000 lei cind Stef spune 32.000 euro + 4.000 euro .Asta inseamna 36.000 euro din banii nostri. Eu nu sunt de acord ca din banii dati de mine pe impozite sa se cumpere asa ceva. de ce nu faceti parcari?? Toata ziua umbla sa te prinda ca nua i parcat ok si sa te amendeze ,dar parcari nu fac. Eu nu vreau ca din amenzile mele sa se cumpere motociclete. De cenu face Stef un referendum si pe aceasta tema. De ce si-a permis sa dea 30.000 euro pe un steag?? Cine-i aproba toate porcariile astea??

 5. Pop Ioan Răspunde

  Propun sa-i cumparam si prezervative,nu numai motocicleta.Aduce un ban in plus la buget?Folositi acesti bani pt ca sa dispara craterele din sosele.Cit comision s-a oferit???

 6. bogdan Răspunde

  Se vede ca suntem ramasi in urma fata de occident dar chiar asa?de ce nu mergeti si la biserici sa cereri de la preoti explicatii de ce se cumpără cruci de 30.000€ si oameni mor de foame,si bani ăia sunt de la voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Creatoarea de modă Semida Sărmăşag, soţul şi fiul acesteia, conduşi astăzi pe ultimul drum de sute de oameni

Astazi, familia Sarmasag a fost condusa pe ultimul drum. Radu, Semida si Ianis au fost inmormantati intr-un cimitir privat din...

Închide