Ultima actualizare: ieri, 21:22
Locale

Împăratul Adrian Ștef a citit povești copiilor

Adrian Stef, Maratonul Povestilor (16)Preșcolarii și elevii sătmăreni au intrat și astăzi în lumea basmelor în cadru acțiunii ”Maratonul Poveștilor”. Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef s-a transformat în împărat și a citit povești copiilor.

Zeci de copii au așteptat astăzi, cu nerăbdare, prezența împăratului poveștilor în sala de lectură a Bibliotecii Județene Satu Mare, care de această dată a fost președintele CJ, Adrian Ștef. 

Îmbrăcat în strarie împărătești și însoțit de prințese și cavaleri, acesta s-a așezat pe tron și le-a citit elevilor de la Școala Gimnazială Octavian Goga și preșcolarilor de la grădinițele Draga Mea și Ioan Slavici. Împăratul poveștilor a reușit să îi capteze pe cei mici cu povestea ”Mama sau Ziua de Paște” iar la final pentru că au fost ascultători, copii au fost recompensați cu dulciuri.

”Maratonul Poveștilor” este o activitate de promovare a lecturii ca modalitate de petrecere a timpului liber și de conștientizare a părinților și cadrelor didactice privind efectele negative asupra copiilor ce utilizează în mod excesiv noile tehnologii IT, conducerea Bibliotecii Județene Satu Mare a invitat reprezentații autorităților administrației locale să se implice în acest demers.

 

 

13 comentarii

 1. adi cep Răspunde

  Fugi tare idiotule pedofilule….

 2. un cetatean cu scaun la cap Răspunde

  Baaaaah! Iara va bagati peste copii? Tu karate kid,pregateste-te,ca urmeaza sa se puna in scena o piesa de teatru REALA,in care tu,alaturi de sisi gelatu o sa fiti actorii principali!Ceva cu un avion ,al unei compani ,care apartine unui mafiot ,cu bani,cu spaga….cu coruptie! Sunt sigur ca acel film v-a avea o foarte mare audienta,pe plan judetean!In final,filmul se termina cu bine,in sensul ca binele invinge raul,iar borfasii vor intra la parnaie,o lunga bucata de timp! Asa sa ajute Cel de sus!

  • doktor Răspunde

   Și cum e scaunul de la capul tău? Consistent sau doar o cufureală cerebrală?

   • un cetatean cu scaun la cap Răspunde

    Te inteleg scarba ce esti,ca te inteapa la ficacati! Dar scenariul de mai sus ,o sa se intample zau,ZEUS! Bai HADRIANE mancati-as …. ………… ,cu toti DANUTZII tai de karatist! NOI TOTI Satmarenii ,cu scaun la cap,asteptam sa fi imparat la PUSCARIE,asa vreo 10 ani,nu de alta,dar sa sti ca ai fost votat de oameni,iar tu ai crezut ca ai primit regatu’ in posesie DEFINITIV! Ori vezi tu,ajungi la bulau….si inca multi ani…nefericiti…tie,dar fericiti NOUA! GUNOIULEEEE! Auzi ma citeste povesti copiilor…un borfas. Acolo vei avea timp sa si scri,fraiere,poate te inspiri din sisi,dragnea,vlasov,valcov,hrebe,nastase,mazare,voiCURULESCU,vanghelie etc! Vezi,nu trebuie sa plagiezi,este material!

    • doktor Răspunde

     Deci, cufureală cerebrală! Trage-ti măcar un prezervativ din ceea ce ți-a mai rămas din creier!

 3. Bálint Răspunde

  Bohócok!!! Inkább a városvzetéssel foglalkozzatok. Szégyen hogy ilyen vezetőink vannak.

 4. inparat adjunt Răspunde

  adrian stef va fi si in PUSCARIE tot imparat , si le va citi puscariasilor contractele cu folda securyty ca doamne multe-s imparate profesor mihai adrian stef

 5. adjuntu ploii Răspunde

  Vrabia mălai visează! O slugă nu suporta împărații! Dar un “adjunt” este doar un postac imbecil!

 6. adjuntu ploii Răspunde

  Sluga analfabetă și “adjunta” are boală pe cei mai buni decât el!
  Te visezi adjunctul lui Stef? Imposibil! Tu nu ești decât un biet sclav!

 7. penibiliceanu Răspunde

  In sfarsit stef si-a gasit locul. Ceea ce dovedeste ca la 5 ani, stef avea mintea de-acuma!

 8. satmarean Răspunde

  Credeam ca a mai evoluat, imparatul Hadrian, insa m-am inselat. S-a inconjurat de oameni slabi, oportunisti de cariera, si acest lucru se observa.

 9. vlad Răspunde

  Imparatul govor cand urmeaza!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Elevii de nota 10 au primit câte un laptop cadou

Zece elevi excepționali din județul Satu Mare au fost premiați astăzi de către compania E.ON Gaz România, cu ocazia împlinirii...

Închide