Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Jandarmii din Negreşti Oaş au primit vizita unor şcolari şi preşcolari

20150408_112612Miercuri, 08 aprilie 2015, jandarmii Plutonului Negreşti Oaş au  primit vizita unor clase de elevi şcolari şi grupe de preşcolari  în cadrul proiectului educaţional « Să ştii mai multe, să fii mai bun! ».

Micuţii,  însoţiţi de cadrele didactice, au fost curioşi să vadă cum îşi desfăşoară activitatea jandarmii, care sunt materialele pe care le au în dotare şi cu care ei lucrează în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Slt. Marius Macioca  a prezentat elevilor misiunile pe care jandarmii negreşteni le desfăşoară pentru asigurarea unui climat de securitate, a descris materialele din dotare şi modul acestora de manipulare. Apoi, copiii au putut ei înşişi să manipuleze toate materialele jandarmilor, s-au pozat cu acestea şi cu autorurismul Jandarmeriei.

Un alt subiect de discuţie a fost acela al adoptării de către elevi a unui comportament non violent în şcoală, acasă sau cu prietenii.

La finalul vizitei, micuţii au oferit jandarmilor o felicitare confecţionată special pentru Paşte, iar jandarmii le-au oferit acestora câte un iepuraş de ciocolată.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.