Ultima actualizare: ieri, 19:28
Locale

OFL Satu Mare a dăruit coșuri îmbelșugate de Paște la 20 de familii nevoiașe

actiune de paste, OFL Satu Mare (4)Coșuri îmbelșugate de Paște au ajuns în 20 de familii nevoiașe din județul Satu Mare din partea Organizației Județene a Femeilor Liberale.

Coșul de Paște a fost bogat în alimente de bază pentru masa pascală, cozonac, pască, ouă, jambon, prăjituri, cârnați, cașcaval, fructe, ulei, paste făinoase, zahăr, făină, unt, bulion, zarzavaturi și iepurași de ciocolată și jucării pentru cei mici.

Acțiunea din suflet a fost inițiată și organizată de femeile liberale, care au dat dovadă de solidaritate și au strâns alimentele ce au ajuns în casele unor familii cu venituri reduse și cu mulți copii din Ardud, Acâș și Unimăt.

Organizațiile locale ale OFL din Carei, Negrești-Oaș și Pomi vor continua acțiunea de dăruire din suflet pentru suflet în această săptămână, Săptămâna Mare, altor familii la care Iepurașul nu vine niciodată.

OFL Satu Mare vă urează Sărbători Luminate și Paște Fericit!

Sursa: OFL Satu Mare

11 comentarii

 1. DINO Răspunde

  Campanie electorala pe spinarea saracilor? Urat. Nu trebuia sa existe articol pe o astfel de tema.

 2. matroz Răspunde

  La cate produse spuneau ca au pus le mai trebuiau vre-o 10 cosulete sau vre-o cinci ani cu sarbatori de paste.Mare-i lumea,neobrazati sunt unii!

 3. Mizerabil Răspunde

  Da ce de poze au mai facut! Mai multe poze decat cosuri.Cu nevoiasu in brate ,cu nevoiasu de brat,cu nevoiasu inghesuit intre burtile madamelor,o feerie la naiba!Duduilor daca faceti fapte bune ,e minunat,daca faceti doar poze e abject.E ordinar sa profitati de mizeria unor amarati doar sa pozati in ziar si sa aveti ce barfi apoi.Mesajul este valabil pentru toti politicienii dornici de poze nu neaparat pentru ofilitele de mai sus.

 4. diana Răspunde

  Sa va fie rusine ca profitati de cei amarati pentru imagine. Voi nu stiti ca atunci cand faci un bine cuiva…nu trebuie sa stie stanga ce face dreapta?Nu se putea sa le oferiti pur si simplu cosurile fara sa afle toata tara?

 5. matroz Răspunde

  Numărați fufele si pe cei ce zic ca i-au cadorisit!

 6. Soda Răspunde

  Oare cind v-om scapa de tiganismele astea?

 7. penibiliceanu Răspunde

  cum sa-i mai iei in serios cand dreapta se ocupa de protectie sociala iar stanga scade taxele? toti sunteti o apa si-un pamant!

 8. goe Răspunde

  tzatzism in floare

 9. lolozaur Răspunde

  Si alea sunt cumparate din banii sotului doamnei VASS afaceristul cu statul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.