Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Patru eleve ale Colegiului Ioan Slavici au excelat la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie

art  ziar_OLIMPIADA NATIONALA_SLAVICI (3)Elevele sătmărence din cadrul Colegiului Național „Ioan Slavici” au obținut rezultate deosebite la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie, desfășurată la Târgu – Jiu. Dalina Ignat – premiul I iar elevele Dănuţ Ana, Șipoș Raluca și Florescu Alexandra au luat mențiune.    

În perioada 6-9 aprilie, județul Gorj a fost gazda Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie, la care au participat peste 200 de elevi și 49 de membri ai Comisiei Naționale, în cadrul Colegiului Naţional Spiru Haret din Târgu – Jiu.

Elevii sătmăreni au demonstrat încă o dată că sunt capabili de performanțe școlare și se întorc cu rezultate deosebite de la fazele naționale ale olimpiadelor școlare. Ca în fiecare an, Colegiul Național „Ioan Slavici” a fost reprezentat de patru eleve care, prin muncă, ambiţie şi perseverenţă au obținut rezultate remarcabile: Premiul I pentru eleva Ignat Dalina (clasa a XII-a), mențiune pentru elevele Dănuţ Ana (clasa a IX-a), Florescu Alexandra (clasa a X-a)și Șipoș Raluca (clasa a X-a). Elevele au fost pregătite de doamnele profesoare Antonela Porumbăcean şi Iulia Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.