Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

”Îndrăgostiții din Ancona”, din nou pe scenă. Piesă dedicată celor dispăruți

Adrian Mihalache (5)Actorii de la secției română a Teatrului de Nord Satu Mare îi invită pe sătmăreni la premiera comediei  ”Îndrăgostiții din Ancona”, o comedie care îi va transpune în minunata lume a unui orăşel italian de la malul mării, unde intrigile amoroase ţesute de personaje complexe, fac deliciul tuturor.

Regizorul Andrei Mihalache a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că este a treia oară când se pune în scenă această comedie, dar de această dată va fi diferită, precizând că decorul nu mai este același iar distribuția în proporție de jumătate este diferită. Mai mult, el a mărturisit că acest spectacol va fi dedicat actorilor care ”au dispărut dintre noi”.

Vrem să dedicăm acest spectacol celor dispăruți dintre noi, cei care au lucrat la prima premieră. Mă refer la Radu Sas, cel care a tradus, a adaptat și a jucat personajul principal masculin, la Gabriela Dorgai, care a jucat în acest spectacol și Maria Gheorghiade, scenografa care a făcut primul decor”, a afirmat Adrian Mihalache.

”Îndrăgostiții din Ancona”, o comedie bună, un cântec, (fie el şi retro) rostit cu poftă care te face să uiţi că ai fost ferecat cu întâmplări urâte cale de-o săptămână.

Premiera ”Îndrăgostiții din Ancona”, adaptare de Radu Sas-Marinescu după Vajda Katalin va avea loc duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 19:00, în Casa de Cultură a Sindiatelor- Sala Amfiteatru.

Distribuția: Agnese -Adriana Vaida, Dorina – Ioana Cheregi, Lucia – Anca Dogaru, Drucilla – Anca Similar, Vitoria – Alina Negrău, Don Tomao Nicomaco – Stelian Roșian, Luigi – Ciprian Vultur, Lucrezio -Andrei Stan, Giovanni – Dorin C. Zachei.

Preţul biletelor: 30 lei și este valabil abonamentul Premieră „Ştefan Mareş”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.