Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Primarul Dorel Coica a premiat încă 60 de sportivi

premiere elevi sportivi (21)Primarul Dorel Coica a premiat astăzi 60 de sportivi de performanţă care au obţinut premii importante pentru municipiul Satu Mare. Alături de viceprimarul Radu Roca şi de preşedintele CSM Satu Mare, primarul a împărţit diplome şi plicuri cu câte 400 de lei pentru fiecare sportiv.

Sala Consiliului Local a fost neîncăpătoare de prezența copiilor, părinților, profesorilor și antrenorilor care au asistat premierea sportivilor sătmăreni.

Astăzi au fost premiaţi sportivii de pe ramurile karate, judo şi şah, de la cluburile, CSM Satu Mare, CS Unio, Clubul Voinţa şi Nord Vest Karate.

10 comentarii

  1. darius Răspunde

    Este laudabil cum acesti sportivi reusesc sa performeze intr-un oras care nu are nici macar o baza sportiva in aer liber !!!! In baza sportiva Dinamo(de langa strand) nu s-a investit deloc in ultimii 25 ani. Rusinos oras!!!

  2. dinu Răspunde

    Felicitări primarului Coica pentru aceste premieri.

  3. bravo Răspunde

    Frumos gest dar umbrit de situatia financiara a CSM-ului!
    Buba se va sparge cat de repede si acum am inteles ca marele presedinte Babut nu doarme noaptea si motaie pe la Bucuresti, fiind in cautarea solutiilor de salvare care nu stim daca vor fi gasite!
    Dragi consilieri locali nu aveti nicio apasare, nelamurire in privinta sortii sportului satmarean?

  4. adrian Răspunde

    Campanie electorala pe banii nostrii,Coica cumpara voturi pe banii contribuabililor satmareni,fara sa faca ceva pt sport doar se pozeaza cu diferiti sportivi de parca ar avea vreun merit in performantele lor.Este rusinos, tupeul si nesimtirea acestui individ nu are margini.

  5. anti adi Răspunde

    Ruusinea este de partea ta Adrian primarul a facut un gest frumos.

  6. satmarean Răspunde

    Unde s a ajuns să avem nerusinarea sa contestăm si lcrurile bune e care le face primarul?Felicitari.

  7. Mariana Răspunde

    Va multumim domnule Coica sunt mama unui copil de acolo si am fost foarte mandri.Sunteti un om deosebit.

  8. victoria Răspunde

    Un gest frumos din partea unui om deosebit.Să vă dea Domnu sănătate.

  9. satmarean Răspunde

    Domnule primar, in loc sa te ocupi de nimicuri, ar fi bine sa iesi pe strazile din Carpati, pe Bargaului, unde s-a lucrat la reteaua de apa si sa vezi cum au distrus trotuarele reabilitate anul trecut.

  10. Marian Răspunde

    Si drumul spre iad e pavat cu intentii bune..parca asa se zice! Un gest frumos umbrit insa de multe semne de intrebare! Pentru a cata oara capata bani din bugetul orasului bodyguarzii de la Fusle? Parca au si salarii la CSM…la fel si simpaticii spadasini care anu asta la drept vorbind au cam somat!!! Asa ca hai s o lasam mai moale…Apoi cum sa dai niste bani unor copii de 6-7 ani care s au apucat de sport de cateva luni…Paine si circ …asa se conduce orasu asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.