Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Sătmăreanul Eranio Petruska va juca pe scena Teatrului „Bulandra”

10001564_263791397127017_788110485453949924_nSătmăreanul Eranio Petruska va juca în data de 27 aprilie, pe scena Teatrului ”Bulandra”, în piesa ”Azilul” de Maxim Gorki. Tânărul actor a absolvit Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare iar în prezent acesta urmează cursurile Universităţii „Athanor Akademie” din Bucureşti.

„Azilul” de Maxim Gorki este un spectacol de teatru care vorbește despre pericolele excluderii sociale, pierderii încrederii și stimei de sine, cinismului și individualismului în raport cu forțele creatoare și uman valorificatoare ale speranței, iubirii și credinței.

Montarea scenică reprezintă o plonjare radicală în lumea decăzută a luptei pentru supraviețuire, a abuzului de putere, a abrutizării colective și a expunerii totale.

Din distibuție fac parte actorii: Adela Bengescu, Lucian Teodor Rus, Eranio Petruska, Armine Vosganian, Filip Maria Teodora, Florin Ionuț Crăciun, Răzvan Nicolae Răduță, Gabriel Chirilă, Tudor Morgovan, Alexandru Konyar, Adrian Georgescu, Ionuț Deliu, Marian Olteanu și Maria Mițu.

Spectacolul este produs de Compania de teatru „Rampa” în parteneriat cu UNATC I. L. Caragiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.