Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Sportivii CSM, campioni la Judo și Popice

CSM Satu mare (10)Rezultatele deosebite ale sportivilor de la CSM Satu Mare, obținute la Cupa României la Judo și Campionatul Individual la Popice au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către președintele CSM Satu Mare și antrenorii celor două secții. Sportivii sătmăreni au venit acasă cu titluri de campioni și medalii au câștigat sportivii sătmăreni.

Întâmplarea a făcut ca sâmbătă la Iași să aibă loc două competiții importante la nivel național, Cupa României la Judo și Campionatul Individual la Popice. Am obținut rezultate remarcabile și la judo și la popice”, a declarat președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu.

Bilanțul secției de Judo a fost prezentat de antrenorul dar și de sportivul, Marian Halas, care a declarat că sportivii au avut rezultate excelente.

La Campionatul României, categoria seniori 90 de kg, Cristian Bodârlău a obținut titlul de campion, urmați de vicecampionii naționali, Lazea Remus categoria 66 kg și Halas Marian categoria 81 kg care au obținut medalii de argint iar medaliile de bronz au obținut Laze Mado la categoria 60 de kg și Samel Lorand la categoria 100 kg. Locul 5 a fost ocupat de Pop Ovidiu la categoria + 100 kg.

De asemenea, la Campionatul de Luptă la Sol, sportivii sătmăreni de la secția de judo au obținut două titluri de campioni naționali prin Cristian Bodârlău și Lazea Amado o medalie de argint prin Lazea Remus iar Halas Marian și Samel Lorand, locul trei cu medalii de bronz.

La rândul său, antrenorul secției de Popice, Sabău Gheorghe, a declarat că la finala Campionatului Național Under 18 au participat doi sportivi, Lucuț Marius și Sabău Gabriel iar în competiție, Lucuț Marius a obținut medalia de aur la proba sprint. Marius a doborât 558 de popice, obținând astfel al treilea titlu de campion.

CSM Satu mare (11)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.