Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Tineri răniți grav după ce au intrat cu motocicleta într-un gard

images (3)La data de 23 aprilie orele 00:05 pe raza localităţii Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a 2 persoane.

Poliţiştii rutieri negreşteni care au intervenit la faţa locului au stabilit că un tânăr în vârstă de 17 ani a condus un motociclu, iar la ieşirea din curtea unui imobil situat pe strada Vrăticel din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu gardul exterior al imobiluluiÎn urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motociclului şi a unui pasager, tot în vârstă de 17 ani, ambii fiind transportaţi la unitatea medicală pentru a le fi acordate îngrijirile medicale necesare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul care conducea motociclul nu poseda permis de conducere de nici o categorie. I-au fost recoltate probe

biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.