Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Elevi prinși de polițiști în timp ce fugeau de la ore

descărcare (1)Poliţişti Seviciului Ordine Publică împreună cu poliţişti de proximitate şi  poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie  au desfăşurat în data de 22 aprilie 2015, o acţiune pe linia absenteismului şcolar, în zona unităţilor de alimentaţie publică, limitrofe unităţilor de învâţământ din Satu Mare şi Carei.

Obiectivele primordiale ale acţiunii constau în prevenirea abandonului şcolar, prevenirea consumului de alcool de către elevii minori şi absenţa nemotivată de la cursuri.

 În cadrul acţiunii au fost verificate 42 de unităţi economice, fiind legitimate 116 persoane, au fost depistaţi absentând nemotivat de la cursuri 30 de elevi.

Au fost trimise 11 informări scrise către unităţi de învăţământ cu privire la elevii absenţi de la cursuri.

Acţiunile poliţiştilor, pe această linie,  vor continua şi în perioada  următoare.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. COco Jambo Răspunde

    Va rog explicati-mi si mie de ce apar astfel de actiuni ? Ce sa inteleg ca exista lege prin care elevii nu au voie sa plece de la ore? Amintiti-va ca nici in comunism nu era asa. Numai directorii impotenti intelectual tineau portile inchise la scoli si licee imediat dupa revolutie, ca sa poata justifica salariul prin prezenta la ore. Si ce au rezolvat ca daca copii nu au vrut sa invete tot n-au invatat. De ce se mai continua cu ideea ca daca tii elevii inchisi in scoala, sau faci actiuni ca cele de mai sus, atunci copii vor fi mai scolati ?

  2. unu' Răspunde

    Cum dracu ,,au fost prinsi in timp ce fugeau de la ore,,? Ora era inceputa? Atunci erau fugiti deja.Sau inca era pauza? Atunci nu puteau fugi,fiind pauza! In pauza elevii mai si alearga ,sa-si descarce energia! Sau nu e mai voie sa fugim,elevi,studenti etc! Domunle ,,ziarist,,ar trebui sa-i intrebi pe cei care AU ALERGAT sa prinda elevi,daca au fost si ei elevi si daca nu au mai LIPSIT de la cate o ora!? Cum sa prinzi elevi in timp ce FUG de la ore? Nu suna bine!

  3. unu Răspunde

    Este doar o sintagma ca au fugit de la ore vrei tu sa fi destept iar daca mergi la scoală stai dracului la ore si învață ca altceva precis nu ti dau parintii de facut ca de aia sunt asa de mulți analfabeți prin romania care din păcate e fruntașă la capitolul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tineri răniți grav după ce au intrat cu motocicleta într-un gard

La data de 23 aprilie orele 00:05 pe raza localităţii Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier soldat cu...

Închide