Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Titlul de ”Cel mai frumos câine din Satu Mare” a ajuns la Baia Mare (FOTO)

best in show ziua 2 (213)Cei mai frumoși câini înscriși la Asociația Chinologică Română din Satu Mare au intrat astăzi în competiția pentru titlul de Cel mai frumos câine din Satu Mare. Surprinzător, titlul a ajuns la un câine din Baia Mare.

În aplauzele sătmărenilor prezenți la expoziția de câini, au defilat rasele: Ciobănesc german, Ciobănesc de Asia Centrală, Jack Russel Terrier, Dalmațian, Teckel standard cu păr scurt și Brac German.

Arbitrul de ring a decis ca titlul de Cel mai frumos câine din Satu Mare să fie atribuit unui exemplar din rasa Teckel standard cu păr scurt, urmat de Ciobănescul german și pe locul trei s-a clasat câinele din rasa Jack Russel Terrier.

Teckelul standard cu păr scurt este din Baia Mare, are vârsta de 2,5 ani și îl cheamă Zoldachs Jolly Jocker. Minunatul teckel deține și titlul de campion mondial. Câinele și proprietarii sunt din Baia Mare dar au decis să se înscrie în Asociația Chinologică din Satu Mare, datorită profesionalismului de care dau dovadă membrii asociației sătmărene în organizarea anuală a unor astfel de expoziții.

Stau în Baia Mare. M-am înscris la Satu Mare pentru că banii mei de cotizație vreau să meargă într-o asociație unde se face chinologie și se organizează o expoziție frumoasă. Aici vin cu plăcere, mă simt bine și te simți apreciat. Sunt crescător de teckel, iar câinele meu este rezultatul muncii mele de 10 ani”, a declarat proprietara Majoros Eva.

best in show ziua 2 (199)

4 comentarii

  1. Majoros Eva Răspunde

    Multumesc din nou ! Ati organizat si de acesta data cea mai frumoasa expozitie ! Felicitari echipei ACH Satu Mare pentru daruire si profesionalism !

  2. Majoros Eva Răspunde

    Multumesc din nou ! Ati organizat si de acesta data cea mai frumoasa expozitie ! Felicitari echipei ACH Satu Mare pentru daruire si profesionalism !

  3. Liliana Calafus Răspunde

    Felicitari din toata inima draga Eva….Ma bucur nespus pentru recunoasterea muncii tale neobosite si a valorii cateilor tai ! Sunt mandra ca am un teckel Zoldachs !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
O femeie declarată disparută de soț, găsită în fața casei

La data de 24.04.2015 in jurul orelor 09.00, Coloman S. a sesizat faptul că pe fondul unor discuții în contradictoriu...

Închide