Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un Golden Retriever a luat titlul de Supreme Best in Show la Expo Dog 2015 (Galerie FOTO)

best in show ziua 2 (274)Expoziția internațională de câini CACIB 2015 Satu Mare s-a încheiat în această după-amiază, ocazie cu care s-a desemnat câinele Supreme Best in Show, un Golden Retriever din Budapesta.

În cea de-a doua zi, la International Dog Show Satu Mare au participat 739 exemplare de câini. Ultima zi a expoziției a avut succes, a avut parte de vreme însorită, mult public și competiții finale, atât pe grupe de câini cât și Supreme Best in Show.

La fel ca și în prima zi de campionat, și azi s-au desfășurat concursurile pe grupe la CACIB, rasele câștigătoare fiind: Grupa 1 – Ciobănesc Elvețian alb, Grupa 2– Terra Nova, Grupa 3– American Staffordshire Terrier, Grupa 4 – Miniature Teckel cu păr scurt, Grupa 5 – Akita American, Grupa 6 – Basset Hound, Grupa 7 – Setter Irlandez roșu, Grupa 8 – Cocker American, Grupa 9 – Lhasa Apso, Grupa 10 – Piccolo Levriero Italiano.

Best in Show Baby a fost desemnat un exemplar din rasa Shih Tzu. Titlul de Best in Show Puppy a fost acordat unui Ciobănesc Mioritic.

Best Junior la International Dog Show 2015 a fost câștigat de un extraordinar exemplar din rasa Golden Retriever, iar Best in Show Veteran a fost desemnat un Siberian Husky.

La categoria Cel mai frumos câine al zilei de la International Dog Show au intrat în competiție toți câinii situați pe locurile I din grupe, iar câștigător a fost declarat exemplarul din rasa Basset Hound.

Astfel, la Supreme Best in Show au intrat în competiție cei mai frumoși câini din expozițiile celor două zile de concurs. Doctorul Molnar Zsolt, preşedintele Asociaţiei Chinologice Satu Mare, a arbitrat Supreme Best in Show, și a avut de ales între rasele: Golden Retriever, Terra Nova, Lhasa Apso, Schnauzer pitic negru, Basset Hound și Barzoi, clasat pe locul 2, deoarece câștigătorul Piccolo Levriero Italiano nu s-a mai prezentat la concursul final, fapt pentru care i se vor retrage toate titlurile câștigate la Satu Mare.

Titlul de Supreme Best in Show a fost câștigat de Golden Retriever, un câine în vârsta de 1 an, din Budapesta, pe care îl cheamă Dome. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.