Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

13 juniori sătmăreni selectaţi de FRF pentru faza zonală

jucatori U14 (30)Acţiunea de depistare a tinerelor talente în vârstă de 14-15 ani care vor face parte din selecţionata naţională de juniori născuţi în anul 2000, se află la etapa a doua. După ce săptămâna trecută selecţionatele Satu Mare şi Maramureş s-au duelat pe stadionul Olimpia, antrenorii au selectat lotul care va participa la etapa următoare. În urma trialului de săptămâna trecută, 22 de jucători care au demonstrat reale calităţi vor participa joi la un al doilea test în compania selecţionatelor judeţelor Bihor, Sălaj, Cluj şi Bistriţa.

Acţiunea se va desfăşura pe terenul sintetic de la Baza LPS Bihor, după cum anunţă referentul zonal FRF şi coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al clubului FC Olimpia Satu Mare, Dacian Nastai. După mini-turneul la care vor participa peste 70 de tineri jucători din şase judeţe, se va finaliza un lot „Ardeal”, care va da piept cu alte loturi regionale, în fazele următoare. De remarcat faptul că Federaţia Română de Fotbal face o selecţie mai amănunţită a juniorilor, faţă de anii precedenţi. Lotul „Ardeal” va cuprinde 22 de jucători, printre care sperăm să vedem cât mai multe tinere talente sătmărene, mai ales ţinând cont că la Bihor se vor deplasa 12 jucători sătmăreni, din care trei de la juniorii Olimpiei.

În continuare, vă prezentăm lotul complet care se va deplasa la Bihor şi cluburile de care aparţin: Bela Szabolcs – CSS Carei, Negru Marian – Primavera Satu Mare, Bodan Fabio, Caba Gabriel, Dobrai Marco, Micle George, Purguly Kevin, Riţ Dacian, Surd Alin – de la LPS Satu Mare, Jakab Marton, Kecskes Roger, Tincău Luca – de la grupele de juniori Olimpia Satu Mare, Kovari Roland – IL Calcio, Dombradi Balazs, Vâscul Denis, Mal Denis, Tamaş Raul, Măluţ Raul, Kovacs Beniamin – Dynamic Baia Mare, Cohan Mihai – FC Municipal Baia Mare, Tand Christian, Ştefănoiu Răzvan – Plimob Sighet, Hogman Darius, Chiş Cătălin, Horje Gabriel – Sporting Recea şi Sabău Raul, de la Atletico Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.