Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Andreea Paul: Competiția dură dintre ministrul ”usturoi”, ministrul ”tablou” și ministrul ”pizza fiscală”

eugen teodoriviciVicepreședintele PNL acuză declarațiile pe tema bonului fiscal făcute de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

”PENIBIL. Aberațiile guvernului Ponta au depășit orice imaginație. După ce a decis să fim singura țară din lume care taie două bonuri fiscale pentru o singură plată, Ministrul Teodorovici s-a hotărât să bărbierească bacșișul cu lingura de lemn. Persoanele care livrează pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacşiş, dar numai dacă este lăsat la firma unde acestea lucrează, cumpărătorul având obligaţia să se deplaseze la acea locaţie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, consideră ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Culmea penibilului birocrat nu prea inteligent! De ce nu e suficientă emiterea unui singur bon fiscal pe care să fie trecut și bacșișul, așa cum se întâmplă în toate țările civilizate?! De ce gonește guvernul după chilipiruri – bacșișul la pizza la domiciliu – când marii evazioniști zburdă nestingheriți și când avem de-a face cu un guvern incapabil să cheltuie eficient banii colectați pentru educație, sănătate și drumuri, dar rămâne cu banii excedentari la buget?!

Competiția e, în orice caz, foarte dură între ministrul ‘usturoi’, ministrul ‘tablou’ și ministrul ‘pizza fiscală’.”

Andreea Paul, 

Prim-Vicepreședinte al PNL,
Deputat de Țara Oașului

5 comentarii

  1. draga stolo Răspunde

    Sunt pesedistii penibili, dar nici cu alternativa nu mi-e rusine. Pai desteapto, de unde sa stie pizzeria aia ca omul vrea sa dea bacsis? Sau tu crezi ca suna omul si comanda pizza plus bacsis? Bacsisul tine de impuls, de serviciul prestat si calitatea acestuia, ca urmare nu poate fi pevizionat de niciuna dintre parti. In plus, ca sa ne demonstrati ca sunteti (si voi si ailalti) rupti de lumea noastra, cea reala, nici prin cap nu v-a trecut ca exista case de marcat MOBILE. Dar pe voi va doare-n partea unde nu bate soarele niciodata, pentru ca pentru voi, problemele noastre, ale celor ce muncim ca sa va tinem pe voi, sunt doar ocazii de dispute penibile din care credeti ca faceti scor electoral. Stati dracului acolo in turnul vostru de fildes (toti sunteti in aceeasi oala si pe-o mana) si lasati-ne dracului in pace in durerea noastra. PS: rog portalul sa nu ne mai intoxice cu comunicate date de incompetenti avizi de imagine si putere. Stim cine sunt, ce vor, iar timpul pierdut cu citirea acestor aberatii nu-l vom recupera niciodata. Deci, ori ei, ori noi…

    • Ion Răspunde

      Un comentariu a carui acuratete si inteligenta razbat. A meritat, totusi, ca Portalul sa publice comunicatul doar pentru ca am avut ocazia sa citesc acest comentariu. Totusi, cand anonimii care comenteaza scriu mai bine decat ziaristii… ne dam seama ca s-a intors lumea cu dosul la noi

  2. Viorel Răspunde

    daca e comunicatul lui Vass, de ce nu apare ea in fotografia insotitoare la acest articol?

    • draga stolo Răspunde

      Asta ne mai lipsea, sa-i mai faca reclama pana la capăt! Daca ti-e dor de ea cauta-o pe Google. Doar netul ii mai suporta pe astia.

  3. Bate fierul pana-i cald Răspunde

    Doamna Vass, o intrebare: daca baiatul cu pizza gaseste 5 lei pe jos ce face?:
    1. ii declara ca bacsis sa va plateasca voua impozite
    2. ii ascnde-n fund si ii scoate cand are de platit alte taxe
    3. ii lasa dracu’ pe jos decat sa se complice cu voi.
    Si sa nu te puna bunul Dumnezeu sa o dai pe placa cu moralitatea, ca nu-i de voi politicienii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.