Ultima actualizare: azi, 10:47
Locale

Asociația Stea: Un nou flash-mob pentru copiii străzi

flash mob asociatia stea (39)Copiii și tinerii care frecventează Centrul de Zi al Asociației Stea dar și voluntarii asociației au desfășurat astăzi o nouă acțiune de promovare a redirecţionării a 2% din impozitul pe venit . Flash-mob-ul s-a desfășurat pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare și a avut ca scop sensibilizarea contribuabililor pentru a direcţiona 2% din impozitul pe venit în vederea sprijinirii incluziunii școlare a copiilor şi tinerilor din Satu Mare aflaţi în dificultate.

Suntem astăzi la ultimul eveniment public organizat în cadrul Campaniei de promovare a mecanismului 2 %, prin care orice contribuabil poate decide ce se întâmplă cu această părticică din impozitul lor. Dorim să încurajăm sătmărenii să doneze acești bani pentru sprijinirea incluziunii școlare a copiilor din grupurile vulnerabile, completând formularul acesta pentru Asociația Stea. Prin acest eveniment dorim să atragem atenția asupra faptului că, acest gest este de cetățenie activă care nu costă nimic și prin care putem ajuta acei copii care nu au avut șansa să meargă la școală”, a declarat președinta Asociației Stea, Cristina Balea.

Tinerii au transmis publicului sătmărean mesajul acestei acțiuni prin dans, pregătind o coregrafie specială, fiecare purtând câte un tricou pe care erau inscripționate cuvintele, Solidaritate, Toleranță, Empatie și Altruism.

Evenimentul a fost realizat de Asociația STEA în cadrul campaniei de promovare a redirecţionării a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de facilitare a accesului la educaţie şi de sprijinire a incluziunii sociale a copiilor și tinerilor aflați în dificultate, campania desfăşurându-se până în 25 mai.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ziua Asistenților Medicali, sărbătorită la Satu Mare

Ziua Asistenților Medicali se sărbătorește în fiecare an pe data de 12 mai. Astăzi, 13 mai, sute de asistenți și...

Închide