Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Ziua Asistenților Medicali, sărbătorită la Satu Mare

ziua asistentului (18)Ziua Asistenților Medicali se sărbătorește în fiecare an pe data de 12 mai. Astăzi, 13 mai, sute de asistenți și moașe din cadrul sistemului medical sătmărean au marcat această zi printr-un simpozion intitulat ”Asistentul medical o forță în schimbare”, care s-a desfășurat în incinta Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti”. În cadrul simpozionului  au fost prezentate și susținute peste 20 de lucrări științifice.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către oficialitățile sătmărene care rând pe rând au susținut câte un discurs dedicat special asistenților medicali sătmăreni.

Vă mulțumesc pentru faptul că existați și pentru tot ceea ce faceți, prin dăruirea și implicarea dumneavoastră și responsabilitatea pe care o aveți la locul de muncă. Este o vorbă că sănătatea nu are preț, însă munca dumneavoastră, implicarea și tot ceea ce faceți este de neprețuit”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

Aș dori să exprim întreaga mea gratitudine pentru tot ceea ce faceți, prin implicarea dumneavoastră în ceea ce privește creșterea gradului de sănătate a populației, a locuitorilor din Sătmar. Eu vreau să vă asigur de sprijinul Consiliului Județean și pe mai departe. Vedeți că prin sprijinul Guvernului Ponta am reușit atât din bugetul local al județului Satu Mare să alocăm fonduri pentru plățile arieratelor realizate de-a lungul timpului. Noi completăm din bugetul județului toate investițiile care le vedeți acum la Spitalul Județean și avem pregătit proiectul pentru eficientizarea energetică” a declarat Adrian Ștef.

Eu de când am intrat în Consiliul Județean și dumneavoastră ați trecut în subordinea Consiliului Județean, am fost foarte preocupați și sper din suflet ca la terminarea acestui mandat, în anul 2016, să pot fi eu mulțumit de activitatea noastră și să se vadă schimbarea radicală în sistemul de sănătate, față de ce a fost când dumneavoastră ați aparținut de Ministerul Sănătății.  Vă felicit pentru tot ceea ce faceți și meritați tot respectul nostru pentru că deși sunt condiții grele, oamenii sunt foarte mulțumiți de tot ceea ce faceți pentru ei”, a spus Mircea Govor.

După discursurile oficialităților sătmărene, rând pe rând cadrele medicale sătmărene și-au prezentat lucrările științifice pentru a marca acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.