Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Campionatul Naţional de Rally Raid 2015 va debuta în 22 mai la Satu Mare

Domide OvidiuCel mai de anvergură și important concurs pentru sportul auto sătmărean, Campionatul Naţional de Rally Raid 2015, va debuta în 22 mai 2015 la Satu Mare.

Președintele ACAR Satu Mare, Domide Ovidiu, a oferit informații cu privire la acest eveniment astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

”Este prima etapă din campionatul de Rally Raid, o etapă cu participare națională și internațională, fiind ceva deosebit pentru Satu Mare, deoarece după o pauză de 9 ani am reușit să resuscităm acest gen de competiție”, a declarat Ovidiu Domide.

Startul evenimentului va avea loc vineri, 22 mai, în Piaţa Libertăţii, de la ora 16:00. Lungimea totală a competiției este de 360 km din care 230 km probe special în număr de 7.

Participă autovehicule special pregatite pentru întreceri de raliuri tot-teren.

Pe parcursul celor 3 zile va avea loc şi o expoziţie auto unde vor putea fi admirate mai multe modele de maşini ale unor branduri consacrate pe piaţa auto.

Programul competiției:

Verificari administrative si tehnice – vineri ora 10.00 – 14.00

Conferinta de presa a organizatorului – vineri ora 14.00

Start raliu – vineri ora 16.00

Start etapa II – sambata ora 9.00

Sosire – sambata ora 16.00

Festivitatea de premiere – sambata ora 19.00 la restaurantul Miorița

Etapa disputată la Satu Mare va aduce un plus municipiului şi judeţului făcându-l cunoscut atât în ţară cât şi în afara ţării ca unul dintre cele mai importante puncte de pe harta competiţiilor de Rally Raid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.