Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

RoRec și Cargo inițiază sătmărenii în colectarea deșeurilor electrice

rorec-200x150Primăria municipiului Satu Mare împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec anunţă desfăşurarea unei noi acţiuni de colectare a deșeurilor electrice în municipiul Satu Mare, sub umbrela campaniei „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, sâmbătă 23 mai 2013. Autorităţile locale împreună cu Asociaţia RoRec sunt partenerii principali.

Înainte de a se desfășura acestă acțiune de colectare, vineri 22 mai 2013, se va inaugura cel mai mare Centru Regional de Colectare a deşeurilor electrice şi electronice, situat pe strada Depozitelor nr.23, iar seara de la ora 19:30, sătmărenii sunt invitați în Piața 25 Octombrie la un concert susținut de binecunoscuta trupă rock, Cargo.

Acţiunea de colectare va începe sâmbătă, 23 mai 2013, sătmărenii pot depune deşeurile electrice şi electronice (DEEE) la punctele fixe de colectare în intervalul 9.00-17.00.

Echipa Asociaţiei RoRec şi voluntarii acesteia vă aşteaptă la cele 11 puncte de colectare fixe, ce vor fi amplasate în următoarele locaţii din oraş:

1.            Str. Depozitelor, nr 23 – Centrul de colectare DEEE

2.            Cartier M16 – lângă  Grup Scolar G. E. Palade;

3.            Cartier  M 14 – lângă  Școala Gimnazială Mircea Eliade;

4.            Cartier M15 – lângă Școala Gimnazială Bălcescu Petofi (fosta Școală Generală Nr. 4);

5.            Cartier M17 – lângă Școala Gimnazială Lucian Blaga; 

6.            Piața Titulescu – lângă Școala Generală Nr. 10;

7.            Carpaţi II – lângă Școala Gimnazială Octavian Goga; 

8.            Str. Rodnei – lângă  Școala Gimnazială Vasile Lucaciu ( fosta Școală Generală Nr. 21);

În plus, Asociaţia RoRec pune la dispoziţia cetăţenilor serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, pentru deşeurile electrice grele sau voluminoase. Serviciul funcţionează pe bază de programare telefonică la 0742.550.071, sau sunând gratuit la TelVerde 0800 444 800, zilnic, între 9-17.

„Asociaţia RoRec împreună cu autoritatea locală pun acum la dispoziția sătmărenilor toate mijloacele prin care se pot debarasa de deşeurile electrice în mod civilizat şi responsabil. Esenţial este să înţelegem cu toţii importanţa acestui gest”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.