Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Campionatul Naţional de Rally Raid, în perioada 22-24 mai, la Satu Mare

poza 6În perioada 22 – 24 Mai  va debuta Campionatul Naţional de Rally Raid 2015 iar prima etapă , Trofeul Paul Badea, se va disputa la Satu Mare.

Președintele ACAR Satu Mare, Domide Ovidiu a oferit informații cu privire la acest eveniment astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Competiţia din 2015 se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a fost preluată în totalitate de A-CAR România.

Anul acesta ne bucuram de prezenţa echipajelor din ţară dar şi din ţări precum Italia, Polonia şi Bulgaria.

Startul evenimentului va avea loc vineri, 22 mai, în Piaţa Libertăţii de la ora 16:00.

În etapa de la Satu Mare vor avea loc trei curse speciale totalizând aproximativ 180 de kilometri.

În seara zilei de sâmbătă, 23 mai, la restaurantul Mioriţa va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor.

Organizatorii competiţiei, A-CAR România în colaborare cu F.R.A.S., pregătesc numeroase surprize publicului sătmărean. Cei prezenţi vor avea ocazia să experimenteze rolul de copilot alături de piloţi experimentaţi din ţară şi din străinătate într-o cursă ce se va desfăşura pe teren accidentat.

Pe parcursul celor 3 zile va avea loc şi o expoziţie auto unde vor putea fi admirate mai multe modele de maşini ale unor branduri consacrate pe piaţa auto.

Piloţii amatori din judeţ şi numai se pot înscrie în competiţie, la clasa Hobby, dacă respectă normele minime de siguranţă: asigurare Casco şi centură de siguranţă ce se prinde în minim 4 puncte.

Etapa disputată la Satu Mare aduce un plus municipiului şi judeţului făcându-l cunoscut atât în ţară cât şi în afara ţării ca unul dintre cele mai importante puncte de pe harta competiţiilor de Rally Raid.

Următoarele 4 etape ale Campionatului Naţional de Rally Raid vor fi organizate la: Bistriţa, Baia Mare, Braşov şi Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.