Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Concurs BRUM. Câștigă o invitație dublă la concertul de lansare al albumului TODAY

afis BRUMOrganizatorii evenimentului Project ARTE împreună cu PortalSM vă invită la un concurs prin care puteți câștiga patru invitații duble la concertul de lansare al albumului Today, semnat de grupul timișorean BRUM.

Trupa BRUM din Timișoara vine la Satu Mare pentru a-și lansa albumul de debut TODAY. Vineri, 15 mai, de la ora 21:00, în clubul REVEL, cei trei muzicieni nominalizați la categoria ”Best Electro” vor întâmpina sătmărenii cu compoziții electro într-un mix de stiluri moderne de bas și tobe live, chitare, sinthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spațiale. Într-un cuvânt BRUM, un trio experimental electro.

BRUM a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa. La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria “Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete. În momentul de față, trupa BRUM a ieșit din studioul de înregistrări, cu albumul de debut, urmând ca acesta să fie lansat și la Satu Mare.

Tot ce trebuie să faceți este să dați un like la pagina proiectului Projekt ARTE, să dați un share la evenimentul BRUM și să vă înscrieți la secțiunea comentarii cu numele complet.

Tragerea la sorți se va face joi, 14 mai, ora 19:00, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de facebook a evenimentului.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.