Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Conferință dedicată persoanelor cu Diabet Zaharat la Grand Mall Satu Mare

invitatie Satu-MareSocietatea de Neuropatie Diabetică organizează în data de 6 mai 2015 ora 16:00 la Grand Mall Satu Mare,  Str. Iuliu Maniu, Nr. 2, întalnirea “Ce știm despre Neuropatia Diabetică”.În cadrul acestei întâlniri persoanele cu Diabet Zaharat vor putea afla mai multe detalii despre boala lor și despre complicațiile acesteia.

Participanții vor putea interacționa cu specialiștii prezenți pentru găsirea celor mai bune modalități de educație în scopul prevenirii și managementului eficient al Neuropatiei Diabetice. La finalul evenimentului se vor efectua testări gratuite de glicemie și risc de ulcerație a piciorului diabetic.

Societatea de Neuropatie Diabetică-Neurodiab a luat ființă în anul 2012 la Cluj-Napoca, având ca misiune creșterea conștientizării problematicii neuropatiei diabetice, educarea publicului și a furnizorilor de servicii medicale, sprijinirea pacienților, încurajarea găsirii de resurse pentru cercetareaşi înțelegerea cauzelor neuropatiei diabetice, pentru dezvoltarea de terapii cât mai eficiente. 

Pâna în acest moment au avut loc 28 conferințe din seria “Ce stim despre Neuropatia Diabetică” la care au participat peste 1800 de persoane cu Diabet Zaharat.

Federația Internaționala a Diabetului atrage atenția asupra seriozității Diabetului Zaharat. Undeva în lume la fiecare 8 secunde o persoană cu Diabet Zaharat moare. La fiecare 30 de secunde o persoană suferă o amputație datorată Diabetului Zaharat.

Intrarea este liberă

Informații suplimentare referitoare la conferință la tel: 0743.999.333.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.