Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Gala Stelelor Țării Oașului. Vlad Belbe și Ionuț Malanca au obținut marele premiu

concurs negresti locul IElevii Liceului Teoretic din Negrești-Oaș și-au demonstrat talentele în cadrul primei ediții a ”Galei Stelelor Țării Oașului”, eveniment care a avut loc la Restaurantul Parc din oraș.

În competiția organizată de conducerea liceului și de profesori s-au înscris 13 echipe din clasele V- XI, evenimentul fiind gândit și ca un altfel de bal al majoratului pentru colegii de clasa XII-a care părăsesc băncile liceului.
Prezentă la eveniment, primarul Aurelia Fedorca i-a felicitat pe tineri pentru prestația avută și pe organizatori pentru faptul că au avut această inițiativă.
Elevii s-au dovedit a fi foarte talentați, ei prezentând de la dansuri tradiționale și moderne până la dansuri țigănești, dar și piese de teatru și pantomimă. Mare succes au avut echipele care au interpretat melodii celebre din repertoriul național și internațional, de la muzică pop, la operă și folk, dar și echipa care a prezentat momentul tradițional ”Împletitul miresii”.
În final, juriul format din părinți a acordat premiul I echipei formate din Vlad Belbe si Ionuț Malanca, însoțiți de două violoniste, care au interpretat ireproșabil celebra piesă ”Vivo per lei” a lui Andrea Bocelli.
Locul II a fost ocupat de echipa clasei a XI-a A care a pus în scenă un dans țigănesc, iar locul III de clasa a XI-a B care a prezentat o scenetă despre cei mai frumoși ani de liceu.
Toate echipele participante au primit diplome speciale din partea organizatorilor.
concurs negresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.