Ultima actualizare: ieri, 22:25

Totul despre sex

În pași de dans spre orgasm – un mod inedit de a face dragoste

totul despre sexTehnica alienarii coitale a fost imaginata de psihoterapeutul american Edward Eichel si reprezinta o abordare complet noua a actului sexual genital. Teoria este destul de simpla, Eichel e un adept al scolii care crede ca femeile au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a avea orgasm, considerand ca miscarea de impingere nu are nici o speranta de a atinge acest tel si a inventat o alternativa prin care se mentine o presiune ritmica asupra clitorisului.

Se procedeaza astfel:

Pozitia – ea se aseaza deasupra ta, aliinandu-si bazinul peste al tau. Penisul e inauntru, dar penetrarea ramane superficiala, asa incat corpul penisului e in afara vaginului si preseaza muntele lui venus. Greutatea il face sa alunece inainte, bazinul lui nu trebuie sa ajunga mai jos decat al tau.

Miscarea – iti folosesti bazinul, nu bratele sau picioarele, ca sa te misti. Scopul este sa ajungeti la un ritm identic, sa va miscati amandoi in acelasi sens si cu aceeasi viteza. Femeia conduce in timpul miscarii in sus, impingi in sus si inainte pentru a-i deplasa lui bazinul inapoi, el isi lasa bazinul inapoi dar continua sa apese pe al tau, in timpul miscarii in sus, penisul dispare in vagin. Tu apesi in bazinul lui, presandu-ti clitorisul de baza penisului, folositi, deci, apasarea si contra-apasarea, nu impinsul inainte-inapoi.

Orgasmul – in loc sa accelerati miscarile, asa cum fac majoritatea cuplurilor in mod obisnuit, ideea este sa se mentina un ritm egal si continuu. Nu accelerati si nu incetiniti, orgasmul va veni pentru amandoi.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.