Ultima actualizare: azi, 21:30
Locale

Petre Mureșan: Consilierii PNL cer informații cu privire la cheltuirea bugetului județului

Petre Muresan (2)Copreşedintele PNL Satu Mare, Petre Mureşan, a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă cuprinsul unei cereri pe care consilierii judeţeni ai partidului au depus-o la Consiliul Judeţean Satu Mare, prin care solicită unele informaţii. Cererea a fost semnată de consilierii Giurcă Radu, Berinde Vasile, Panea Alexandru, Cozma Adrian, Rus Ioan si Enătescu Virgil.

Printre informaţiile solicitate se numără:

– copii ale documentelor şi situaţia privind recuperarea prejudiciilor constatate prin Deciziile Curții de Conturi. Măsurile şi stadiul recuperării acestora având în vedere sentinţele şi deciziile definitive şi irevocabile ale Curţii de Apel Oradea.

– Care este suma care s-a alocat de către Consiliul Județean Satu Mare, echipei de fotbal FC Olimpia Satu Mare din data de 10.06.2012 și până în prezent? Copii ale actelor financiar contabile privind finanţarea clubului de fotbal Olimpia Satu Mare precum şi a actelor ce reglementează raportul juridic dintre Consiliul Judeţean şi F.C. Olimpia Satu Mare.

– copii ale documentelor: contracte, documente financiar contabile , facturi, note de recepții situaţii de lucrări legate de concepţia, execuţia  şi montajul stemelor judeţului Satu Mare.

– o copie a Organigramei şi a statului de funcţii a Consiliului judeţean Satu Mare. Fundamentarea şi baza legală ce s-a avut în vedere la majorarea organigramei. Modul de evaluare, acreditare, implementare a ISO 9001, faţă de personalul din aparatul Consiliului Judeţean.

– natura şi actele ce reglementează raporturile juridice dintre SC Palat Jud SRL şi Consiliul Judeţean. Care sunt posturile pe care le ocupă cei 50 de angajați de la SC Palat Jud SRL? 

– copii ale contractelor încheiate între Folda Security Romania SRL şi Consiliul Judeţean, în perioada 2007-2015. Valoarea contractului de prestări servicii de pază încheiat între SC Folda Security SRL și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare?

– care este cuantumul datoriilor la momentul de față a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare?

– ce măsuri a luat președintele CJ pentru înlăturarea observațiilor/neconformităților  constatate de Compartimentul de Audit Intern, evidențiate în  Raportul  președintelui  pe  anul 2014.

– copii după contractele încheiate (+acte adiționale) de către Direcția de Cultură a CJ cu firmele/asociațiile /ONG-urile, pentru desfășurarea  acțiunilor culturale de promovare a tradițiilor și activități sportive/2013-2014.

– tabel cu sumele alocate pentru  culte și biserici, în perioada  2013/ 2014.

– modul de derulare a programului POSDRU /dezvoltarea  resurselor umane/Asistența socială , respectiv  modul de înscriere /selecție în program a celor 400 persoane, bani pentru participare).

– un raport complet (inclusiv persoane participante) privind  rezultatele obținute în demersurile recente de promovare turistică a județului, respectiv a delegațiilor făcute în Austria, Israel și USA (recent), care a fost planul de marketing și acțiunile desfășurate.

5 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Nu ar fi maio bine ca aceste intrebari sa le adreseze cei de la DNA, ca altfel…., insa am impresia ca Stef Govor (de Silaghi stim bine) sunt agenti sub acoperire ca altfel nu inteleg cum indivizii astia sunt inca in libertate. Insa nimeni nu ar trebuie sa fie deasupra legii.

 2. adi Răspunde

  Mereti ma si va vedeti de traba cu cererile voastre ))))
  Ar trebui ca si altii sa se bage sa scormoneasca putin prin firma lui nea Petrica care vai mama ei multe evaziuni face. ANAF-ule …. dormi ?
  Cozma? contrabanda cu tigari nu mai merge ca inainte ?
  Schimba locul in care aduci tigarile, departeaza-te de granita cu Ungaria… Si dale spaga mai mare la copoiii de frontiera.
  STIATI CA ?
  Tigarile lui cozma intretineau o parte din PDL si acum intretin o parte din PNL ????
  Haloooooooo politia neata……. astia trebuie arestati ati uitat ? ? ? va amintesc eu !

  • Cozma Răspunde

   Sunt un fost carausi de alui Cosma, eu i-am adus ani la rand tigarile, sunt gata sa spun tot celor care ma vor intreba.
   Numarul meu 0755230021

   • petrica ,, frina mica Răspunde

    domnule mai simplu cred ca ar fi sa mergi sa depui un denunt la politie ,, crd ca ar fi mai moral decit sa scri astfel de aberatii aici

 3. petrica Răspunde

  Muresan taci ca iti taie GOVOR din contracte,,cum dracu un om ca tine a putut obtine o astfel de avere si detinind atitea propietati ,, ANFFF,,, DESTEPTAREA , s-au agentia nationala de integritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.