Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Săptămâna Națională A Voluntariatului la Colegiul Tehnic ”UNIO-Traian Vuia”

voluntariat liceu unioÎn cadrul programului Săptămâna Națională a Voluntariatului, azi 14 mai 2015, Colegiul Tehnic „Unio- Traian Vuia” în parteneriat cu Centrul ”Sfântul Paul” al organizației Caritas Satu Mare, a organizat o activitate de voluntariat la care au participat 16 elevi voluntari, în prezența a doi profesori, Al Akel Eva, Tulvan Emilia şi a directorului, prof. dr. Popescu Vlaicu și a reprezentatului Caritas,  Szucs Renata. Coordonatorul de program a fost Makara Kinga.

Primul punct al activității a fost plantarea a șapte pomi în curtea școlii care a avut ca obiectiv formarea atitudinii de responsabilitate și respect față de mediu înconjurător și față de natură.

Prin lucrul manual cu tehnica quilling, elevii voluntari au confecționat felicitări care vor fi dăruite copiilor bolnavi de la Spitalul Județean Secția Pediatrie. Tot în cadrul acestei activități s-a discutat problema şi valoarea donării de sânge.

Prin asemenea activități, se urmărește stimularea atitudinilor participative, ceea ce reprezintă un dar pentru generațiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.