Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Ziua Medicului Veterinar, sărbătorită la Satu Mare

ziua veterinarului (32)Peste 100 de medici veterinari sătmăreni s-au întâlnit astăzi pentru a sărbători Ziua Națională a Medicului Veterinarilor, marcată în fiecare an pe data de 15 mai. Prefectul Eugeniu Avram și viceprimarul Radu Roca, în calitate de medici veterinari, au onorat cu prezenţa acest eveniment.

Am venit la acest eveniment din solidaritate și din dorința de a-i determina pe colegii mei să rămână solidari. Îmi doresc ca să menținem unitatea profesiei în interesul cetățenilor. Noi, medicii veterinari, oferim servicii cetățenilor, îngrijindu-le și tratându-le animalele. Eu, în calitatea mea de prefect, nu mă dezic de faptul că sunt medic veterinar și trebuie să fim mândri și umani în primul rând cu oamenii dar și cu animalele”, a declarat Eugeniu Avram.

Eu fiind medic veterinar am o colaborare foarte bună de pe poziția de viceprimar iar ca reprezentant al Primăriei, putem spune că avem o colaborare foarte bună cu Direcția Sanitar Veterinară. După cum ați văzut s-au modernizat piețele și halele de produse lactate iar împreună cu primarul Dorel Coica am alocat fonduri pentru modernizare și pentru asigurarea salubrității acestor produse. Vrem să acordăm o mare atenție medicilor veterinari ca să aibă condiții bune pentru a-și desfășura activitatea în aceste piețe”,a afirmat Radu Roca.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către vicepreşedintele Colegiului Medicilor Veterinari Satu Mare, Dan Zeicu și directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Dumuța, care le-au transmis tuturor participanților un sincer ”La mulți ani” și multă putere de muncă.

Menționăm că la acestă manifestare au fost invitați și veterinarii pensionari, pentru a le împărtăși celor tineri din experiențele lor și cazurile mai grave pe care le-au întâlnit pe tot parcursul profesiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.